Kidsmusthaves from The milk Collective

 

img_2964-bordermaker

The Milk Collective is één van de enorme berg webshops die eruit springt toen ik op Instagram zocht naar monochrome items voor in de twins dreumesenkamer (binnenkort een vervolg, gezien de dreumesenkamer opnieuw wordt gerestyled naar een peuterskamer). Yes; I love to change ;-). The Milk Collective heeft kinderkleding, decoraties en speelgoed, natuurlijk in stoere design stijl, helemaal van nu dus! Fits our room like a glove 🙂

The Milk Collective is een klein, onafhankelijke shop, waar Jazmin Garner het brein er achter is. De van origine Amerikaanse heeft op diverse plekken in Europa gewoond, voor ze zich settelde in Engelan. Haar voorliefde voor monochroom, gemixt met een mooie designer pallet bestaande uit grijs, lichtroze, pastelgeel en mintkleur maken elk item een musthave! Juist omdat het niet alleen maar monochroom is, is het toegankelijk voor iedereen met een voorliefde voor (designer) producten die passen binnen de hedendaagse trends, en passend bij de meeste kinderkamers van nu. Ook leuk dus voor kraam- of verjaardagscadeautjes, en tegelijkertijd heel fijn om te shoppen voor je kids!

Omdat monochroom goed bij ons past, koos ik voor onze kamer voor veel monochrome items. Ik wilde de Ikea Duktig keuken een beetje oppimpen, en de items van The Milk Collective passen daar perfect tussen! Jesse draagt de stoere ‘Rebel Rebel’ shirt, die perfect past bij zijn huidige attitude (peuter-rebel, zeg maar). Overal op klimmen, ook als het eigenlijk niet beklimbaar is (ik noem het keukentje, op de randen van de bank staan, op tafel, …). Ook hebben we de geweldige melk rammelaars in wit en zwart. Het is super voor baby’s omdat het rammelt, maar mijn twins spelen er nu mee alsof het echte melk is, en schenken het in de bekertjes met melk afbeeldingen, die we ook via The Milk Collective hebben. Ik vind het geheel zo enorm leuk geworden; de items van The Milk Collective rocken het keukentje big time!

 

English Version

The Milk Collective is a English Kids Designer brand that you must have noticed when you follow me on Instagram. This gorgeous designer shop has the coolest kids clothing, decorations and toys in a very up to date designer style. which fits our rooms like a glove 🙂

The Milk Collective is a small and independent English webshop, which is runned by designer Jazmin Garner. This lovely American woman lived on several places in Europe, before she setteled down in England.  She mixes great designer items in a very up to date color palette as grey, light pink, pastel yellow and mint color, next to my favorite monochromes; each item is a real musthave! Just because it’s not an overall monochrome palette, it can be used in a very diverse type of styles in kidsrooms. You can also find great (birthday) presents, or can shop till you drop for your own kids!

Because our monochrome addiction, I chose for monochrome items from this collection. I want to pimp the Ikea Duktig kitchen, and the items from The Milk Collective really fit in the Scandanavian style from this kitchen. Jesse wears a cool ‘Rebel Rebel’ shirt, which really fits his attitude (toddler-rebel) at the moment. The Milk Bottle rattles are a perfect gift for babies, but the twins use them as real ‘milk bottles’ in their fantasy world when playing in their kitchen. I love the setting in their own kidscorner so much right now; and especially the addition of the Milk Collective items. Love it big time!

img_2952-bordermaker img_2967-bordermaker img_2996-bordermaker img_3134-bordermaker img_3147-bordermaker img_3050-bordermaker img_3059-bordermakerimg_3007-bordermaker img_3108-bordermaker img_2964-bordermaker

Wat vind je van de kidscorner? En kende je The Milk Collective al? //  What do you think of the new kidscorner? And were you familiar with The Milk Collective?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op