Mr Maria Brown lamp

Celine is verdrietig. D’r nachtlampje is stuk. Volgens pappa omdat mamma te hard elke keer het aan en uit knopje omzet. En dus hebben we een nieuw nachtlampje nodig. Oké, wellicht kan je de ‘-je’. weglaten bij de Mr Maria Brown Lamp; het is namelijk een XL versie geworden, maar ook extra (large) plezier!

Mr Maria leerde ik kennen via Instagram; al geregeld zag ik de leuke Nijntje lampen voorbij komen, en dacht continu; die wil ik ook! Op de website van Mr Maria kwam ik er al snel achter dat er nog veel meer leuke varianten van deze designer zijn. De Mr Maria X LINE FRIENDS collectie is om te smullen; je kunt er niet alleen gave lampen vinden zoals de bekende Nijntjes lamp, maar ook een te gekke Snuffie zitstoeltje, een Nijntje poef, of een Nanuk of Anana lamp; voor ieder wat wils! Niet alleen heel fijn in een monochroom kinderkamertje; doordat ze neutraal van kleur zijn, passen ze in elke kinderkamer. Maar Brown mag wat mij betreft ook best bij mij op m’n nachtkastje staan hoor, haha!

De XL lamp is lekker groot, maar geeft toch een prettig licht als je hem aan zet. De twins hebben voor ze naar bed gaan graag een nachtlampje aan, en vinden het te gek dat nu Brown -of ‘Pandah’, volgens Celine, want alle beren zijn nu panda’s. Ach, zwart, wit; dat arme kind denkt straks dat alle dieren in d’r kamer een ‘pandah’ zijn). Het mooie vind ik dat Brown lamp een neutraal gezicht heeft. Celine is nu erg bezig met de basisemoties blij, boos, bang en verdrietig, dus deze lamp geeft een hoop gespreksstof bij m’n kleine meid. Elke dag is ‘Pandah’  wel weer in een andere gemoedstoestand, maar vooral een grote knuffel (ondanks dat hij geen zachte stof heeft, heeft hij wel degelijk een hoog aaibaarheidsgehalte). En kusgehalte, want de nieuwe It Pandah heeft al heel wat kusjes mogen ontvangen. Ja Pandah, ehh Brown; je bent meer dan welkom hier!

img_0150-bordermaker img_0173-bordermaker img_0297-bordermaker img_0334-bordermaker img_0398-bordermaker img_0459-bordermaker img_1667-bordermaker img_1679-bordermaker img_1709-bordermaker img_1723-bordermaker

 

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Marguerita Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Marguerita
Gast

Wat een tof kinderkamertje heb jij toch! En mooie lamp idd