Lullaby Road

Hooray; het is koud buiten! Een feestje, voor de twins en voor mij. Nou vind ik dat verre van fijn als het regent of hard waait, maar zodra het zonnetje schijnt, zijn wij buiten te vinden. De twins vinden het heerlijk om buiten te ravotten, of het nu klimmen in het speeltuin is, eendjes voeren of een stuk wandelen. Wat ik wel belangrijk vind, zeker in wintertijd, is dat ze warm genoeg worden aangekleed. De zoektocht naar warm én leuk is al begonnen bij mij zodra de eerste blaadjes van de bomen vallen. Gelukkig hadden we daardoor ook nog even wat oefentijd met de ‘houd-de-mutsen-op’ periode, want vorig jaar was dat een ramp. And.. yes… ze laten het inmiddels op zitten! Geen ijsoortjes meer, hooguit ijswangetjes. Ach, die heb ik ook 😉 Het stijlvol warm houden is gelukt! Dankzij Lullaby Road.

Eerder schreef ik al een stuk over dit fantastische Nederlandse merkje. De dames achter dit merk -Isabelle en Suzan- kwam ik laatst tegen tijdens het 100% Mama Event, en wat een lieverds zijn het! Niet alleen tegen hun klanten; ook hun filosofie vind ik ontzettend mooi, er zouden meer merken een voorbeeld aan ze kunnen nemen! Dít is namelijk écht fairtrade: Ieder item is volledig handgemaakt door Nepaleze vrouwen. Deze vrouwen ontvangen hier een eerlijk loon voor dat een stuk hoger ligt dan het minimumloon in Nepal. Op deze manier kunnen ze hun gezinnen onderhouden en hun kinderen een betere toekomst bieden. Hun leverancier ziet er streng op toe dat de arbeidsomstandigheden optimaal zijn voor de breisters. Je kunt er dus zeker van zijn dat je met een item van Lullaby Road een echt fairtrade item hebt gekocht. Goed doen en mooi ontvangen. I like!

De twins zitten dus in een hats-on fase. Super fijn, want de nieuwe mutsencollectie van Lullaby Road is om te smullen. De twins staat het geweldig! Jesse draagt een stoere  Vespa muts met een bril als masker. Helaas pindakaas; mamma kan nog zó enthousiast zijn over het dragen van mutsen, de maskers willen ze echt NIET over hun ogen heen. Vooruit… een nieuwe stap, mijn volgende uitdaging.. Desondanks staat het masker op de mutsen net zo schattig. Ook Celine met haar schattige raccoon mutsje (perfect te combineren met hun raccoon maillotje, die super dik is, dus perfect voor dit koude weer!) draagt het met plezier, maar dan wel met het raccoon maskertje over de muts en zeker niet over de ogen. Tja..

Naast deze geweldige items vind je op Lullaby Road nog veel meer leuke varianten. Houd je van girly dan moet je zeker ook eens kijken naar hun zwanensjaal en muts; perfecte match! Maar ook stoer gebreide bow-ties, Tulban mutsjes voor de allerkleinsten en prachtige maillotjes en vestjes. Knits-heaven! Wij zijn fan!

img_1497-bordermaker img_2923-bordermaker img_1923-bordermaker img_1963-bordermaker img_2981-bordermaker img_2904-bordermaker img_2907-bordermaker img_1967-bordermaker img_2997-bordermaker img_2915-bordermaker img_2919-bordermaker

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op