Back! With Coconeh

Hooray! Eindelijk is het zover. Na gelukkig geen bloed, wel zweet en ook wat tranen werkt mijn blog meer. Nu ik een paar weken niet kon bloggen, merk ik pas hoeveel het met mij doet. Ik miste het, maakte minder foto’s en vind het jammer dat ik weinig kon delen met jullie. Gelukkig is het nu dan tijd en kan ik weer met een gerust hart aan de slag. Geen virussen, malware of andere zooi meer; ik kan weer opnieuw beginnen. Ja, de pijn van een paar maanden werk die kwijt is, is er nog steeds, maar hey… let’s look on the bright side; ik was bang dat ik alles kwijt was, maar dat is niet het geval!  So.. I’m back. Nu echt 🙂

Laat ik gelijk starten met een Nederlandse webshop die mijn hart heeft gestolen: Coconeh. Het gave van deze -in Amsterdam gesettelde- webshop is dat de gekozen items stuk voor stuk je hebberig maken. De merkjes die goed geselecteerd op ecologisch verantwoorde manier, en vaak ook nog handgemaakt. De items passen bij diverse interieurs, en zijn merkjes die mij stuk voor stuk aan het hart gaan. Ik ben verliefd! De twins zijn er ook weg van, en willen niets liever dan spelen.. spelen.. spelen.

Jesse en Celine willen graag spelen met hun pop. Ja, hun pop. Jongens of meisjes, hier zijn het poppenfans. Zo grappig; ik was dat vroeger dus totaal niet. Ik had een jongenspop, en vond barbies wel te gek, maar zoals de twins spelen met poppen herken ik echt niet. Luiertjes verschonen, de pop een flesje geven, en vooral kiezen wie er aan de beurt is om met ‘popje’ te spelen. Alle popjes (ja we hebben er inmiddels behoorlijk was) heten ‘popje’. Deze geweldige pop van Minimis is dus een blijvertje!

Ook ontvingen we de Wooden Rainbow Nins van Grapat. Dit Spaanse merkje is 100 % verantwoord, met gifvrije verf (hap!) en helemaal handgemaakt; hoe leuk! We zitten in de ‘benoem alle kleuren’-fase, dus deze ‘nins’ zijn perfect. En gelukkig zijn het er 12, dat is namelijk beter te verdelen dan een popje ;-). Niet alleen een succes in het poppenhuis dus, waar de Nins prima inpassen. Lucky me; ik kon het poppenhuis voor een prikkie kopen op Marktplaats! Maar de Nins worden ook gebruikt om te stapelen op de tafel, op mamma’s schoot te leggen en de kleuren te benoemen, om mee te gooien (!) en op ‘volgorde’ te leggen (hoewel ik de reeks nog niet begrijp, snappen die twee het volledig. Gelukkig). Multi inzetbaar, niet kapot te krijgen en leuk om naar te kijken; hier word ik blij van!

Lifestyleproducten, kleding en speelgoed die liefdevol én verantwoord zijn gemaakt; ik ben Coconeh fan!

img_3808-bordermaker img_3731-bordermaker img_3697-bordermaker img_3643-bordermaker img_3248-bordermaker img_3669-bordermaker img_3306-bordermaker img_3627-bordermaker img_3224-bordermaker img_3295-bordermaker

Kende jij al Coconeh?

 

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Coconeh – twINSTYLEblog Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
trackback

[…] Je kan het misschien nog wel herinneren, want een paar maanden geleden schreef ik al een stuk over deze geweldige webshop. And… there’s […]