Winterproof in By Cavalier

By Cavalier leerde ik toevallig ‘kennen’ toen ik aan het surfen was naar mooie luiertassen op internet. Al snel bleek dat dit Classy Nederlandse merkje veel meer is dan alleen het ontwerpen van prachtige (designerwaardige) luiertassen. Ze hebben ook prachtige schoenen, voor zowel moeders als kids!

aboutpic

By Cavalier wordt gerund door Corine; deze dame representeert By Cavalier as it should be; een mooie, klassieke vrouw die volledig staat achter haar merk. Deze grafisch ontwerper begon al jaren terug met het ontwerpen van tassen. Het merk werd vernoemd naar haar hond Percey; een Cavalier Kind Charles Spaniel , die -naast haar dochtertje- haar muse is. Door de crisis én concurrentie in de tassenwereld, besloot Corine -zwanger van haar dochter- dat ze ook kinderschoenen wilde gaan ontwerpen. Maar wel in stijl; panterprintstijl om precies te zijn. Deze print is kenmerkend voor By Cavalier, omdat hij als een rode (panther, dan) draad door de collectie heen loopt en het allen perfect met elkaar laat matchen. Stoer, vrolijk met gedurfde designs; daar staat by Cavalier voor. En -as you know, ik ben fan- de perfecte twinning combi’s zijn te maken!

En.. dat deden wij ook. Toen ik tijdens de kleine fabriek in juli de stand van By Cavalier zag; was ik verkocht. De nieuwe s/s collectie 2017 is weer prachtig. Zó classy! Jammer genoeg moet je altijd zo lang wachten tot deze collecties in de winkels komen. Lucky me; ook de wintercollectie is om van te smullen. Deze stoere winterboots die de twins dragen, zijn perfect voor nu; winterproof door de teddy die van binnen en buiten is gevoerd. Prachtig en stevig leer, zodat ze lekker ermee op stap kunnen, zowel op straat, thuis als in het bos lekker warme en toch fashionable schoeisel. I love it!

De schoenen zijn unisex, maar de twins hebben besloten dat de beige variant voor Jesse is, de grijs/zilverkleurige voor Celine. Laatste wilde ik dit wisselen, maar daar staken meneer en mevrouw een stokje voor. ‘Ho mamma, het mag dan wel unisex wezen, we hebben toch echt onze eigen schoentjes’.  Vooruit.. Ze zijn te leuk om daar een issue van te maken, dan maar ieder zijn en haar eigen paar 😉

Wij zijn By Cavalier-fan, en jij?

img_2824-bordermaker img_2871-bordermaker img_2804-bordermaker img_1951-bordermaker img_1981-bordermaker img_4150-bordermaker img_4198-bordermaker img_2964-bordermaker img_4225-bordermaker img_2957-bordermaker img_4250-bordermaker

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op