We like One We Like!

De kerstboom. Ik heb lang zitten twijfelen; wel een ‘echte’, of niet. Toen ik bij het kinderdagverblijf aan kwam, en mijn vrolijke duo de stoute schoenen uit trok (en aan dus, bleek..), werd al gauw mijn antwoord duidelijk; het wordt de houten ‘kerstboom’ weer dit jaar. De leidsters hadden een mini boompje opgezet, en … de tweeling vond hem prachtig. Ik heb die middag niet meer aan mijn man gevraagd of de boom er nog steeds stond, maar mijn grote vermoeden is dat deze ofwel is opgeruimd of hij kaal is. Mijn kleine eksters hadden namelijk binnen vijf minuten ieder al een eigen bal te pakken. Tja..

Gelukkig had ik de afgelopen jaren goed nagedacht over een boom. Ik wil een kerstboom -en ja het liefst een echte, want die ruiken zo lekker- maar praktisch gezien had ik geen zin om de hele dag door de boom te bewaken, zeker niet op de momenten dat ik even niet in de kamer aanwezig ben. Iedere keer weten de twee wel iets te vinden wat ze eigenlijk niet mogen. Grr..

Maar.. ze zijn ook best lief hoor. Zo gingen ze mamma ‘helpen’ met de boom optuigen. Hoewel.. optuigen… het ziet er ehh.. bijzonder uit. Eerlijk is eerlijk; het was wel heel lief om te zien hoe ze samen wilden helpen, en… in stijl natuurlijk. In kleding van One We like. Dit Zweedse label heeft prachtige kinderkleding die ik graag met jullie deel.

One We Like wil graag duurzame kinderkleding ontwerpen, maar dat wel op een stijlvolle en coole wijze. Ze maken maar een kleine collectie met klassieke stijlen. Ook gebruiken ze zoveel mogelijk van overige stoffen, en combineren met illustraties van verschillende illustratoren, waar One We Like een samenwerking mee aangaat.  Doordat bewust gekozen wordt voor duurzame kleding, zijn de stoffen van de One We Like bedoelt voor long wear; ze kunnen dus makkelijk veel gedragen worden én doorgedragen worden door jongere broertjes en/of zusjes.  One We Like heeft items die dus niet elke collectie compleet worden aangepast, maar wel door de bijdragen van diverse illustratoren worden bijgewerkt. Ik word heel happy van de prachtige stoffen, gecombineerd met de gave illustraties. Krachtig en tegelijkertijd basic; dus met alles te combineren. Love it!

img_4599-bordermaker

English version:

A Christmas three; I was doubting a lot if I wanted a real Christmas three this year. The twins are two, and I was wondering if it would be possible to keep the items in the three, as the past year I really wasn’t in for a real three. Too much work, and with those tiny two around, the wooden three fitted more in our living room. But -when the twins went to daycare and the women there were tough enough to place a mini Christmas three in the twins group- I instantly got reminded why a real Christmas three still isn’t a option for us; both run into the three and grab immediately the christmasballs. Oops. Nope, this year it will still be the wooden version. Ah well.

Luckily my two little helpers were enthusiastic to help mommy out to set up the wooden three. Of course they did that in style; fully in One We like. I just need to introduce you to this amazing Swedish Brand. One We Like is a sustainable kids clothing brand that combines style with sustainablity. Classic cuts made from left over fabrics (as much as possible), with illustrations from top illustrators make their perfect collection. This collection doesn’t change very often, the illustrators add some new variations to the basic line. The clothes are made to last; it remaining it’s beauty and quality, so also siblings can wear it even years after buying it.  Definitely a keeper!

What do you think of One We Like?

img_4620-bordermaker

img_4534-bordermaker img_4538-bordermaker img_4561-bordermaker img_4573-bordermaker img_4628-bordermaker img_4633

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
trackback

[…] als vorig jaar toen ik een blog schreef over dit fijne merkje. heeft One We Like dit seizoen eveneens weer een prachtige collectie […]