(H) Olliewood-style

Hooray! De kerst komt eraan. Wat een geluk dat de webshops op dit moment al vol aan het strooien zijn met kortingen.. Waar jaren terug de sales pas begonnen in januari, kun je sinds een poos al genieten van grote mid seasons in november, een Black Friday eind november, en dus nu al beginnende sale voor het eind van het seizoen. Fijn, want het einde van de winter is nog verre van in zicht. Hoewel je je kan aanvragen hoe ‘winter’ het weer gaat worden natuurlijk, maar ach; winterkleding is wél nodig.

Ik ben al een poosje fan van het merk Molo, maar toen ik dit jurkje zag, was ik verkocht. Ik wist zeker dat Celine de ‘nijntjes’ geweldig zou vinden, en inderdaad -roze én konijn; de perfecte match- Celine wilde hem meteen aan toen die binnen kwam. Olliewood heeft een prachtige collectie van dit geweldige merkje in hun assortiment zitten. De naam alleen al brengt een lach op mijn gezicht; Olliewood. Fijne bijeenkomstigheid is dat er nu sale is, en je merken als Molo, maar ook Z8, Barts, Nono, Popupshop, Scotch Rebelle, Small Rags, SNURK, Little10days, CarlijnQ, Finger In The Nose, GOSOAKY en nog veel meer met korting tot 40% kan shoppen! Check hier de collectie van meisjes, waar Celine’s MOLO jurkje vandaan komt. Tipje; het jurkje valt vrij smal; bestel een maatje groter als je twijfelt tussen twee maatjes! Celine is een smallie en draagt hier maat 92, terwijl ze 86/92 heeft.

Gezien het jurkje al een eyecatcher is, heeft het jurkje weinig nodig. Ik koos om het jurkje te combineren met een stippenmaillot van Molo en hem af te stijlen met stoere boots van Dr Martens, die het outfitje zo wat meer edge geven. Celine is zelf compleet verliefd op het jurkje, niet alleen door de schattige konijntjes, ook door de roze rok. Jaja, dit dametje is volledig in de rozefase. Ach, met een beetje stoere edge van mamma kunnen we de roze fase best doorkomen ;-). Gelukkig is het jurkje makkelijk te combineren; de chique look kan prima voor de feestdagen, terwijl hij -zoals ik hier heb gedaan- het jurkje ook casual te stijlen is met Dr Martens en een stoere maillot. Voor ieder wat wils… maar wel; (H)Olliewood style!

 Zijn jullie al Olliewood-proof?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op