Matching in Naturino/ Falcotto

Oh oh oh. Meer schoenen inmiddels dan ik hebben die twee. Soms denk ik wel eens dat ik een beetje gek geworden ben, maar hey; ik ben nu eenmaal weg van kinderkleding en accessoires. Hoe leuk is het toch om die twee peuterpubers te stijlen. En nu we nog niet in de Frozen, Minions of Disney fase zitten -Hooray!- hoop ik dat voorlopig ook nog vol te kunnen houden.

Hoewel ik een pittig klein dametje met een sterke eigen wil heb, is het soms wel eens lastig om haar al outfits aan te laten trekken die ik klaar heb gelegd. Ze wil namelijk altijd -ALTIJD!- roze aan. Hoe hard ik dat het eerste jaar heb tegengehouden, ik laat het nu wat meer toe. Want het staat er gewoon héél erg goed. Om haar niet als barbie/ zuurstokje rond te laten lopen -no offence, gewoon niet mijn ding- vind ik het leuk om het dan wel met een edge af te stijlen, bijvoorbeeld met stoere boots. En toch; soms is girly ook best leuk! We omarmen het; Celine en ik. Toen ik schoentjes van Naturino ( de Falcotto-lijn) in handen kreeg, wist ik dat deze een blijvertje waren; wat zijn ze leuk! Eerder had ik al op Instagram de roze versie voorbij zien komen, en stonden ze al hoog op mijn verlanglijstje. De grijze variant daarentegen is een allrounder; stoer te dragen, maar net zo goed heel girly. Perfect dus voor.. altijd!

Eerder schreef ik al een blog over dit te gekke merk, en ik blijf fan. Ook voor jongens is de huidige collectie weer om van te smullen. Stoere verfspattenprints, felle en monochrome items, edgy boots, sporty sneakers en mooie leren stappers. Jesse kreeg gave grijze sneakers met een stoer rood accent op de hielen. Net als bij de veterschoenen van Celine allrounders. Jesse heeft al flink wat sneakers, maar het fijne aan dit paar vind ik dat ze prima ook voor net door kunnen gaan. Net als de schoentjes van Celine zijn ze dus voor meerdere gelegenheden te dragen. De kleuren zorgen ervoor dat ze ook makkelijk te combineren zijn met de items uit hun kledingkast.  En.. fijne bijeenkomstigheid van Jesse; op een prachtig bomberjack van Mini Rodini na (boehoe) is Jesse enorm makkelijk met zijn kleding; mamma mag hem (bijna) alles aantrekken. Zolang mamma het maar doet en hij  het niet zelf hoeft te doen. Zucht. Gelukkig helpt Naturino mij een handje; Hij kan zijn eigen schoenen met klittenband makkelijk zelf aan en uit trekken. Hooray!

 

Heb jij al eens schoenen van Naturino gehad?

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Patricia Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Patricia
Gast

Kende het merk nog niet. Maar heb gelukkig ook nog even om me er in te verdiepen (nu 27 weken zwanger).