Kick some in Kixx Online

Wow; we hebben weer een groeispurt maal twee hier thuis! Daar gaat 86 nu echt de deur uit, en komt plaats voor 92 en 98. Hoewel mijn twins echt wat kleiner zijn dan gemiddeld, heb ik het idee dat we de afgelopen periode weer flink wat oude kleding hebben moeten weg doen. Gelukkig hebben de meeste van mijn vriendinnen kleinere mannetjes rondlopen, die erg blij zijn als wij weer een maatje overslaan. Het grootste meisjesdeel verkoop ik op Facebookgroepen en Marktplaats. Altijd weer fijn als je weer nieuwe items in moet slaan. Nou ja, moet..

Bij Kixx Online lukt dat slagen altijd wel. Voor zowel jongens als meiden hebben ze gave merken zoals MOLO, Luckyno7, Z8, Tumble ’n Dry, Scotch R’belle & Shrunk, Nono, Moodstreet, Vingino, Ruby Tuesday en nog veel meer merken. De huidige collectie van MOLO vind ik om door een ringetje te halen, daarom had ik al eerder voor Celine dit gave jurkje via Olliewood gescoord. Nu was Jesse aan de beurt; en ja; ik zwichtte weer voor MOLO; een te gek monkey shirtje, gecombineerd met een mooi baseballvestje van Luckyno7 met een groot ‘No’ erop. Yep; precies in de fase waar we op dit moment in zitten. Alles heb ik uit de jongenscollectie van Kixx Online vandaan. Je kunt makkelijk zoeken op de eigen maat, maar omdat Jesse in between sizes zit (92 en 98) zette ik deze aan. Hierdoor kwam ik ook het gave vestje van Luckyno7 tegen. Omdat Lucky vaak kleiner valt, koos ik voor 98-104, die nog wat aan de grote kant is, maar daardoor nog prima een seizoen mee kan. Het shirtje van MOLO is maat 92, die ik true to size vind vallen.

De fijne printjes van MOLO combineren werkelijk met alles. Nu de twins in de dierenfase zitten, en alles benoemen wat ze aan diertjes zien, vind ik de items dubbel zo leuk. Elke keer benoemt Celine dat Jesse aapjes draagt, en zegt Jesse “poes!” als Celine haar MOLO jurkje draagt. Zo schattig! Het vestje van Luckyno7 is ook een allrounder; we droegen hem zelfs op tweede kerstdag. Gewoon, omdat het kan ;-). Ik vind het vestje mooi stoer te combineren in deze combinatie met een MOLO shirt, broekje van Mingokids en zijn Dr Martens, maar het kan net zo goed netjes gestyled worden met een witte blouse eronder en een mooie broek. Voor ieder wat wils!

Oh, en een tipje; Kixx Online heeft nu tot 40% korting op hun collectie; dus neem gauw een kijkje! Wij zijn fan!

Heb jij al eens geshopt bij Kixx Online?

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
AnneMarguerita Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Marguerita
Gast

Leuke items heb je geshopt, Molo is altijd stoer en dat vestje is heel gaaf!

Anne
Gast

Jaaa fijne webshop en goede service. en de merkjes worden ook steeds leuker!