Noé & Zoë

Voor sommige merken heb je een zwak. Gisteren tijdens de Kleine Fabriek in Amsterdam RAI, merkte ik het weer. Je valt in bepaalde patronen, zoekt in de richting die je bekend is en waar je je tot aangetrokken voelt. Veelal is er een hoek die ik toch snel oversla, omdat dit niet meer stijl is, terwijl ik andere delen compleet bekijk; elk standje. Waarom? Dat is de stijl die ik graag deel met jullie, en past bij mij, die past bij de twins.  Dat geldt ook voor bepaalde merken die de twins dragen. Hoewel er in het afgelopen jaar ook best wat veranderingen hebben plaatsgevonden (hallo meer kleur), val ik toch ook vaak in dezelfde stijlreeksen. Zwart wit met een print, lief met stoer gecombineerd en … nou ja vooral heel veel stoer haha. Noé & Zoë valt ook in dit vaste clubje van merken met elke collectie weer terug komen in de twins kledingkast. I can tell you why..

Noé & Zoë mag dan wel Duits zijn, het heeft een enorme Scandi-stoerheid waar ik helemaal fan van ben. Het is cool, edgy maar wel gericht op kinderen. De twins hebben eigenlijk weinig groen in hun kast, maar met de wintercollectie van Noé & Zoë moest ik wel wat groen er aan toe voegen. Want hoe stoer is het te combineren met zwart/wit? Dat vond Noé & Zoë ook, want ook zij hebben veel monochroom en gebroken wit in de mix met kleuren als groen, koraalkleurig en geel.

Jesse heeft een stoer oversized bomberjacket, dat perfect is voor deze dagen; het is van dik, stevig quilted materiaal, en is in het voorjaar leuk te dragen als buitenjasje. Ik combineerde het eveneens met dezelfde print leggingbroekje, die Celine eveneens draagt. Een leuke match dat ondanks dat ze hetzelfde broekje dragen, heel anders uitpakt doordat ik het voor ieder geheel individueel heb gematcht. Ik heb twee matches gemaakt, waarbij ik bij Jesse ook een paar items uit de zomercollectie van Noé & Zoë heb aangetrokken. Celine draagt het truitje met beenwarmers en een schattige furry bloomer, om het geheel wat speelser te maken. Ware het niet dat mijn lieve dochter de beenwarmers liever gebruikte uit armwarmers, haha. Ook combineerde ik de items met een leopard furry jasje, om het winterproof te maken. Naast de gave groene items mixen de items leuk met een sjaal en muts in een, en voor Jesse een te gek masker die Jesse natuurlijk niet langer dan vijf minuten op wilde.. Je bent twee of je bent twee, hè..

Ik vind de combinatie heel erg fijn uitgepakt, en kan niet wachten om deze items het komende seizoen nog regelmatig uit de kast te trekken, want ook voor het voorjaar kan de kleur groen weer gewoon meegenomen worden.  Noé & Zoë can stay for sure!

English Version

Yesterday at the Kleine Fabriek in Amsterdam RAI it seem very clear to me that I have a certain style that I would like to share with you guys. Although some more color popped into your screens (next to the monochrome explosion ;-)), I have clearly a preference to edgy, cool and not to much colorful items. In the fair I noticed that I skipped the most colorful items and always go to the brands and style I always love. But slowly I do love some color from time to time, and yet the colors green, orange and yellow are winning my heart. 

Noé & Zoë gets that you can do color in a very edgy way. Each new season they know how to put color (mixed with monochrome) and such a cool and edgy way that I want each single item added in the twins wardrobe. For the twins that meant a new green vibe that came and conquered. I’m in love! Green is a evergreen (right ;-))! because you can wear it every single season. The quilted green and white jacket from Jesse is perfect as a cardigan in wintertime, but can be worn during the warmer days as a outerwear jacket. I love multifunctional things! The leggings from the twins are both the same, and because I mixed it in a whole different style, they have their own identity. Celine has furry bloomer and legwarmers (and mixed with a warm furry leopard coat) that give the outfit a playful touch, while Jesse’s jacket makes his outfit more edgy. It’s very oversized, so hopefully we can use it for the next season as well. Next to the greenish styles, Noé & Zoë also has the colors yellow and coral added in their collection; two colors which combine perfectly with monochrome. Yes they certainly are a win-win combination!

Shop Nóe & Zoë now with great discount on their website!

 

3
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Noé & Zoë drop 1 ss 2017 – twINSTYLEblogSonjaMarguerita Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Marguerita
Gast

Wat een stoere items. Heel gaaf die kleur groen. Staat je kids weer heel erg leuk!

trackback

[…] Morgen is het zover! Drop 1 van Noé & Zoë komt online! Hooray! Noé & Zoë is inmiddels geen onbekend merk meer van twINSTYLEblog; al eerder schreven we over deze geweldige collecties hier en hier. […]