Iglo + Indi ss 2017

Zitten jullie er klaar voor. Nog maar een half uur wachten en dan wordt de nieuwste Iglo + Indi collectie verkocht! Wij hebben een sneak peek gekregen, en…. die mag ik delen met jullie! De eerste drop van de nieuwe zomercollectie is echt ge-wel-dig. Al seizoenen lang word ik helemaal blij van de collecties, omdat ze die stoere, cleane Scandinavische coolheid hebben, maar tegelijkertijd niet vergeten dat het kinderen zijn. Wij hebben net pas de pre ss collectie Puffin binnen, maar ondanks het barre weer heb ik toch ook al enorm veel zin in de zomercollecties!

Ook in de zomercollectie van Iglo + Indi is de bekende stijl weer goed terug te zien; de stoere prints, zoals de bliksem en de stoere papegaai bij jongens, de stoere en lieve prints bij de meiden, zoals poezen, vlinders, verf vegen en net als bij de jongens de stoere bliksemprint. Het kleurenpallet is erg van nu, namelijk veel in pastelkleuren, en voor de stoerdere boys is petrol blauw, grijstinten en natuurlijk wat zwart. Ook fijn; de sokken! Een paar te gekke hoge sokken met knip oog zijn hoog op de verlanglijst, evenals de roze sokken waarvan ik nu al weet dat Celine ze elke dag aan wil. Want ja, ze zit nu eenmaal in de roze fase. Prima, maar dan wel op mamma’s manier 😉

Het fijne aan de collectie vind ik dat er goed rekening is gehouden met het weer. Zo is drop 1 zeker niet hoog zomers, maar heeft het voldoende items die prima al in de komende maanden te dragen is. Prachtige truien, cardigans en longsleeves, maar dan wel in een heerlijk frisse voorjaarslook.

En… wij mogen dit geweldige merk gaan reppen! De twins zijn gevraagd om brandrep voor dit geweldige merk te zijn, en ik ben over the moon! Ik vind het echt te gek dat wij voor zo’n groot merk een rep mogen zijn. Je zal dus nog zeker dit merk vaker voorbij zien komen op twINSTYLEblog. Om 10 uur is deze geweldige collectie te vinden onder andere bij Little Different, Adorablekidzz en Florence and the boys. shop se!

English Version:

Are you guys ready? Within half an hour the new Iglo + Indi ss Collection drop 1 will be launched in stores! I’ve got a sneak peek from this amazing brand and…. It’s fab! Season after season  Iglo + Indi knows how to win my heart, because although their collections are diverse and always on trend, you can always see the typical look that lets Iglo + Indi stand out; clean and cool Scandanavian look, but they haven’t  forgot the playfulness that kids need in their looks. We’ve just added the Puffin pre ss collection in the twins wardrobe, but I can’t wait for the new season to arrive!

The first drop of the Iglo + Indi ss 2017 collection is to die for; clean and pastel colors, mixed with cool prints like the catprints, cool thunder and butterfly prints. Next to the pastel trend they also added different shades of blue, the battik print and of course some black. Perfect for a new and fresh 2017! And don’t forget the sock collection; it really made my heart beat some faster, because these pastel wink printed socks are high on the wishlist! I know Celine -who is in the middle of the pink phase- would adore to have these socks. And that’s okay; mommy agrees with the pink phase, only with mom in charge of the style 😉

I love this first drop so much, not only because the great looks; it has all weatherproof items that can be worn in this colder days already. With cardigans, jumpers and sweaters the look can be updated in a new and fresh look, but doesn’t need to be covered up with extra cardigans or coats because the fabrics are only for spring and summer days; perfect for the Dutch weather I’d say!

And I’ve got even more news; The twins have become the new brandreps of this gorgeous brand! I couldn’t be more thrilled and I can’t wait to show the twins in Iglo + Indi! You will see more from this brand in the few months, I can tell you ;-)! 

So; are you ready for ss 2017? We are! You can shop the collection at Little Different, Adorablekidzz and Florence and the boys. Happy shopping!

Wat is jouw favoriete ss item? // What’s your favorite ss item?

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
twins in iglo + indi – twINSTYLEblogGiveaway: iglo + indi – twINSTYLEblog Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
trackback

[…] niet ontgaan is bij twINSTYLEblog; iglo + indi. Dit prachtige Ijslandse merk heeft een prachtige zomercollectie, en; ik mag twee van jullie heel gelukkig maken met twee paar (knie-) sokken van deze […]

trackback

[…] + indi heb ik al eens eerder geblogd   hier en hier, en is een van de merken waarop ik ieder seizoen weer een fijne samenwerking mee aan mag […]