Beste Mini Stijltang: Reizen Stijltang Vergelijking

Ga je op vakantie of op zakenreis en heb je niet genoeg plaats voor je stijltang of haardroger? Overweeg de aanschaf van een mini stijltang, die is uitgegroeid tot een onmisbaar apparaat en de beste reisgenoot voor alle vrouwelijke kappersliefhebbers.

Dankzij zijn compactheid en kleine formaat kunt u hem in uw handtas of koffer stoppen wanneer u onderweg bent. Maar met de verscheidenheid aan merken die op de markt verkrijgbaar zijn en de innovatieve modellen die vandaag de dag worden verkocht, kan het zijn dat u de weg kwijt bent.

Dus je vraagt je misschien af wat de beste reis stijltang is? Hoe kies je een mini stijltang? Wat zijn de criteria voor de keuze van uw mini stijltang?

Om je te helpen een succesvolle aankoop te doen, hebben we onze vergelijking van de beste reishaartrimmers in 2019 voor je opgesteld.

Wat is een mini stijltang?

Een mini stijltang is een zeer praktisch stylingapparaat dat gemakkelijk te gebruiken en mee te nemen is wanneer u onderweg bent. In het begin werd dit apparaat veel gebruikt door vrouwen met kort haar, het helpt hen om hun haar goed te stylen en hun haar glad en mooi te maken.

Maar vandaag de dag is de mini stijltang een onmisbaar apparaat geworden voor alle vrouwen en mannen, vanwege zijn efficiëntie en lichte gewicht. Het kan door kappers worden gebruikt om pony’s recht te trekken en de knotten die zij maken te perfectioneren.

Dit kleine stijltangetje is een interessant apparaat dat sterk wordt aanbevolen door gebruikers. Op de markt is er een breed scala aan merken en modellen die tegen lage prijzen worden verkocht: Babyliss, Remington, KIPOZI, Elie…

Onze selectie: TOP5 mini reis stijltangen

De mini reistang is bedoeld ter vervanging van een traditionele stijltang, vooral wanneer je kort haar of pony hebt of wanneer je geen plaats hebt in je koffer om je stijltang in op te bergen wanneer je op reis bent.

Echter, de meest gerenommeerde merken van haar styling apparaten hebben op hun beurt deze mini stijltang ontworpen om aan alle behoeften van vrouwen die altijd glad en goed gestyled haar willen hebben te voldoen.

Om je te helpen bij het kiezen van je reis stijltang, hebben onze experts een vergelijking gemaakt van de beste merken op de markt:

Remington stijltang

Remington Stijltang S8590
Dit is het best verkochte model op de online retailer Amazon. Remington is erin geslaagd de beste verkoopposities te veroveren op andere merken. Dankzij de geavanceerde keramische coating met een keratineverzorgingsdiffuser, garandeert deze minitrimmer een optimale bescherming van uw haar.

De stylingplaten hebben een dempingssysteem om een gelijkmatige druk op de verschillende delen van uw haar te garanderen. Deze mini stijltang heeft een sensor voor een betere bescherming tegen hitte.

En om u in staat te stellen de temperatuur aan te passen aan de aard en de lengte van uw haar, heeft de mini stijltang een digitaal display met 5 temperatuurinstellingen: (160/180/200/220/230)

In slechts 15 seconden is het apparaat goed opgewarmd, het is klaar voor gebruik. Voor een veilig gebruik is ook een automatische uitschakeling na 60 minuten in het toestel ingebouwd.

Om het gemakkelijker te maken de stijltang op te bergen en het risico van brandwonden te vermijden, verkoopt het merk zijn minitang met een hittebestendig etui.

BaByliss – GPB004E – Mini Travel Straightener Zwart

Babyliss Mini Straightener Haarontkruller GPB004E
Dankzij zijn zakformaat kunt u de reistripper overal mee naartoe nemen. Met de twee dunne Satin Touch-platen van 14 x 60 mm kunt u uw haar steil maken en in model brengen, ongeacht de aard ervan.

De temperatuur stijgt snel en gestaag tot een maximum van 180°. De BaByliss GPB004E mini stijltang weegt slechts 399g, waardoor hij makkelijk op te bergen is in je koffer of zelfs in je handtas.

De hoge professionele kwaliteit zorgt voor een gladde en glanzende afwerking. Eenvoudig en gemakkelijk te bedienen met een aan/uit-knop met LED-display en een 360° draaibaar snoer. Een hittebestendig zakje wordt meegeleverd zodat u het na elk gebruik kunt opbergen. Je hoeft niet te wachten tot het afgekoeld is voor je het wegzet.

Onze experts raden u aan dit apparaat te testen, speciaal voor mensen met kort haar en voor mannen om hun baard gemakkelijk te laten stylen.

Remington Mini Travel stijltang

Remington On the go mini Stijltang S2880
Hij is ideaal voor op reis dankzij zijn kleine formaat van 15 cm. De Advanced Ceramic coating zorgt ervoor dat uw haar wordt beschermd, ongeacht de aard en lengte.

Ondanks het feit dat hij klein en licht is, is de Remington Travel Straightener zeer krachtig en kan een maximum temperatuur van 200° bereiken in slechts 60 seconden.

Dankzij het compacte ontwerp kunt u hem gemakkelijk in uw handtas of koffer stoppen en overal mee naartoe nemen.

KIPOZI Mini Keramisch Haar Stijltang

kipozi Mini stijltang
De Mini Ceramic Hair Straightener is ideaal voor op reis en onderweg. Met zijn geavanceerde PTC keramische verwarmingstechnologie geeft de mini stijltang je glad, pluisvrij haar.

Een zeer snelle opwarmcapaciteit kan een maximumtemperatuur van 200° bereiken in slechts 40 seconden. Het wordt aanbevolen voor het stylen van uw pony of kort haar. Wat dit model onderscheidt van andere stijltangen is zijn 2-in-1 functie: een stijltang en een krultang.

De platen zijn 13 cm groot, de romp is 15 cm lang en het gewicht is 140 g, waardoor hij overal gemakkelijk kan worden opgeborgen: handtas, koffer, rugzak…

De KIPOZI mini stijltang is momenteel verkrijgbaar op Amazon met een fluwelen zakje voor gemakkelijk opbergen.

Elie HS-039 Mini Travel stijltang (Roze)

Elie HS-039 Mini stijltang
Dit model stijltang, is zeer aanbevolen om het gladmaken van kort haar te verzekeren of om kleine dagelijkse touch-ups te maken. De coating van de platen is een samenstelling van keramiek, teflon en toermalijn. De keramiek zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig over het hele oppervlak van de platen wordt verspreid en de toermalijn vermindert alle soorten kroezen.

Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken dankzij een aan/uit-knop, een 360° draaibaar snoer en een indicatielampje om er zeker van te zijn dat het apparaat veilig is. Deze stijltang heeft een verwarmingscapaciteit tot 200°.

De Elie Rosa heeft een elegant ontwerp om aan alle eisen van vrouwen te voldoen. Het is momenteel verkrijgbaar op amazon.co.uk tegen een redelijke prijs.

Waarom een mini stijltang kopen?

Een mini stijltang of een mini reis stijltang is een onmisbaar apparaat geworden voor vrouwen die houden van haar styling, degenen die altijd glad en goed gestyled haar willen hebben, zelfs als ze onderweg zijn.

Bovendien is het erg handig om een minitrimmer in je koffer te hebben als je op reis gaat, vooral na een duik in zee en als je kort haar hebt. Het duurt slechts enkele seconden voordat het apparaat is opgewarmd, zodat u het kunt gebruiken en het over de te steilen haarlokken kunt laten gaan.

Het is echter zeer praktisch in het gebruik, gemakkelijk op te bergen dankzij de afmetingen en de beperkte afmetingen. In uw handtas of koffer, u kunt het overal mee naartoe nemen. Je hoeft je haardroger niet meer te gebruiken.

Om glad en glanzend haar te krijgen, moet je weten hoe je de juiste mini stijltang kiest en welk merk je moet kiezen.

Criteria voor het kiezen van een mini stijltang

Voordat je een mini stijltang gaat kopen, is het belangrijk om te weten dat er bepaalde criteria zijn die je in acht moet nemen bij het vergelijken van verschillende merken en modellen:

De coating van de platen

Dit is het eerste criterium dat u in overweging moet nemen. De aard van de coating van de platen is wat de kwaliteit van het gladmaken zal garanderen. In feite zijn er op de markt in hoofdzaak 3 soorten materialen te vinden: keramiek, titanium of toermalijn.

Keramische platen

Keramische platen hebben het voordeel dat de warmte over het hele oppervlak van de platen wordt verdeeld, waardoor uw haar wordt beschermd. Dit type plaat wordt over het algemeen aanbevolen voor mensen met zwak en gekleurd haar.

Titanium

Het tweede materiaal, titanium, is zeer bekend om zijn efficiëntie en duurzaamheid. Het is raadzaam voor dit type stijltang te kiezen vanwege zijn efficiëntie, maar het probleem is dat ze tegen duurdere prijzen worden aangeboden, zodat ze vaker door professionals worden gebruikt.

Toermalijn

Dit is een halfedelsteen bestaande uit ionen. Het is in staat om statische elektriciteit tegen te gaan om u een glad en glanzend haar te garanderen. Dit type stijlplaat wordt sterk aanbevolen voor droog, beschadigd en zeer breekbaar haar.

Tenslotte zijn er sommige modellen stijltangen die deze drie soorten materialen combineren om een hoge kwaliteit van stijltang te garanderen.

Thermostaatniveau en temperatuur

Het is heel belangrijk om de temperatuur en thermostaat van een minitrimmer te kennen voordat je hem koopt. Afhankelijk van de aard van uw haar, kunt u het ideale model kiezen. De temperatuurinstelling is essentieel voor een glad en glanzend resultaat. Onze experts raden u aan modellen te kiezen met een regelbare temperatuur voor een betere bescherming van uw haar.

Opwarmtijd

Over het algemeen worden mini stijltangen gebruikt wanneer u veel onderweg bent en weinig tijd hebt. Daarom moet u letten op de opwarmtijd van de platen. Anderzijds zijn er modellen die in slechts enkele seconden de juiste temperatuur voor het steilen kunnen bereiken.

Ontwerp en ergonomie

Sommige vrouwen zijn zeer geïnteresseerd in het design van de stijltang en geven de voorkeur aan een minitang met een aantrekkelijke kleur en een krachtig design. Sommige merken brengen mini stijltangen op de markt met een draagtas zodat je ze gemakkelijk in je handtas kunt opbergen, zoals de Remington stijltang.

Praktisch

Het belangrijkste is dat u een minitrimmer kiest die praktisch en gemakkelijk in het gebruik is. U moet veel belang hechten aan de lengte van de kabel, de afmetingen, het gewicht, het al dan niet draaibare snoer, om een betere grip bij het gebruik te garanderen.

De prijs

De prijs van mini reis stijltangen varieert van merk tot merk, afhankelijk van de verschillende kenmerken van het apparaat. Het is echter aan u om de minireightener te kiezen die het best aan uw behoeften voldoet.

Hoe gebruik je je mini stijltang?

Als je je haar glad en glanzend wilt hebben, is de aanschaf van een mini stijltang niet voldoende. Het belangrijkste is dat je weet hoe je het moet gebruiken.

Het gebruik ervan is bijna identiek aan dat van een traditionele stijltang of haarschijf, behalve dat dit apparaat in het klein is en u een beter gebruikscomfort garandeert, vooral wanneer u kort haar hebt of wanneer u reist.

Als u daarentegen lang en dik haar hebt, raden wij u aan dunnere lokken te maken en langere bewegingen te maken. En om te voorkomen dat je wortels afplatten, raden onze experts aan om ongeveer 5 cm van je hoofdhuid te beginnen.

Voor degenen met kort haar is het echter belangrijk om de steiltang enkele centimeters van de haaraanzet te houden voor een gladde steilheid en glanzend haar.

Deel gerust uw ervaringen en meningen over mini reis stijltangen in de comments.

Bron: dutchhairshop.nl