New ss collections; my favorites

Jaaaa het is zover. Het mag dan wel stervenskoud zijn in ons koele kikkerlandje , de zomercollecties doen groots hun intreden. Ik blijf het modeconcept altijd wel fascinerend vinden; hartje winter de eerste zwemkleding en als je op het strand zit de winterjassen. Ach; het is ook weer halsreikend uitkijken naar een nieuw seizoen vol moois. En hoe! De collecties zijn weer om van te smullen, en ik laat jullie graag een kijkje nemen. Daarbij zullen ook mijn favorieten voorbij komen.

Gezien mijn camera op dit moment problemen vertoont (echt; alsof mijn geluk nog niet op was na de fikse hack in november/december) moeten we het nu even met collectiefoto’s doen, maar binnenkort ga ik weer mooie nieuwe items voor jullie shooten. Ik heb er zin in!). Voor nu een kijk in de meest fijne nieuwe collecties zoals Tiny Cottons, Iglo + Indi,  Bangbang Copenhagen, Bobo Choses, Carlijnq, Zara, name it!

Als je duidelijke stijlen kunt benoemen, dan is het wel de sporty, retro invloeden die in vrijwel elke collectie terug te vinden zijn. Ook zijn de metallics er (weer) de neutral kleuren en de pastelkleuren zijn helemaal hot. Ook  zien we veel spijkergoed en natuurlijk een overdaad aan prints. Love it! Hier een selectie van de mooiste collectiefoto’s, natuurlijk wel van dit moment; er komt de komende periode nog vast veel meer moois aan!

Wat is jouw favoriet?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op