Limited edition Iglo + Indi Puffin

Hèhè. Eindelijk. Het voelt als lente buiten! Hoera. De eerste dag dat de zon weer schijnt en de warmte van de zon weer duidelijk voelbaar is, voelt voor mij altijd als een feestje. Hoewel ik altijd dacht van alle seizoenen te genieten, zodra de eerste signalen van lente zich weer aandoen, voel ik me gelijk weer een blijer mens. Wat me ook blij maakt, is dat ik even de dikke truien kan laten voor wat het is. Eindelijk weer wat andere kleertjes aan. Hoewel nog wel met een vest, thuis kunnen ze lekker in hun t-shirtjes. Spring is coming; en de nieuwe collecties ook. Super!

Iglo + Indi heeft zowel een Limited Edition collectie uitgebracht, als de eerste drop van hun zomercollectie. De Limited Edition heet ‘Puffin’, met de papegaaiduikprint als uitgangspunt. De papegaaiduiker is bewust gekozen, dit geweldige kindermerkje komt namelijk uit Ijsland, en dit is het thuisland van -jawel- de papegaaiduiker. Leuk weetje; in Ijsland is het ‘hoofd’ verblijf van de papegaaiduiker; er zitten er wel 8 tot 10 miljoen (ter vergelijking: de bevolking van Ijsland bedraagt 333000). Ik vind de print geweldig, lekker stoer maar toch ook kinderlijk. De kleurencombi is natuurlijk helemaal ons ding; niet volledig monochroom, maar wel een basic print die makkelijk te combineren is. De kleur noemt Iglo+ Indi ‘liquorish grey’ op parelkleurige basis. Ik kan ook niet duidelijk een betere vertaling geven, maar parelkleurig vind ik goed passend. De broekjes zijn eveneens van de limited editie, en matchen prima een monochroom outfit, maar kunnen tegelijkertijd als mooie basic toegevoegd worden aan de kindergarderobe, gezien deze items met alles (echt ALLES!) te combineren vallen. Ik pleit voor zwart in ieders garderobe, of je nu kind of volwassen bent 😉

De kleding is super zacht en doordat het GOTS gecertificeerd is, weet je dat het van hoog kwalitatief organisch katoen is. En dat voel je. Heel fijn; van newborns tot 11 (!) jaar kun je de kleding van Iglo + Indi kopen. Hallo maximum twinning. Mochten er ooit nog broertjes en/of zusjes komen (*zeg nooit nooit, nu zeker niet met twee peuterpubers!*, dan kan dit merkje voor ze zeker niet ontbreken!

Al voordat we Brandrep werden was ik verliefd op het merk, maar met deze nieuwe collecties in het vooruitzicht, kan ik niet wachten om jullie nog meer moois te laten zien. Voor nu hoop ik jullie een mooie glimp te kunnen geven van de Limited Puffin editie, die de twins natuurlijk in een Mix & Match dragen.

 

English Version:

Finally: it’s time to lose the thick and cosy sweaters; we can go for light & bright shirts. With knits for outside ofcourse, but inside we can show you the new Limited Edition from Iglo + Indi. We love the puffin collection, the monochrome lover will certainly love this too, but even when you’re into bright colors; these items mix & match perfectly because they’re basic, though the print makes it just more special. I love the puffin print, and I love how Iglo + Indi uses their native animal (fact: More than 8 to 10 million puffin birds breed in Iceland, where Iglo + Indi is based, and only 330000 people live there. Isn’t that amazing?) Just like the print, and I believe it fits the twins like a glove.

You can buy the limited collection now, just as the new drop of Iglo + Indi’s summer collection. We’re in (puffin) love!

 

Iglo + Indi is onder andere te koop bij Little Different, Adorable Kidzz, Mirle and Tess en De Gele Flamingo. // You can buy Iglo + Indi at these amazing webshops.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op