Noé & Zoë drop 1 ss 2017

Morgen is het zover! Drop 1 van Noé & Zoë komt online! Hooray! Noé & Zoë is inmiddels geen onbekend merk meer van twINSTYLEblog; al eerder schreven we over deze geweldige collecties hier en hier.

Ook de nieuwe collectie heeft weer de duidelijke Noé & Zoë stempel, gemixt met stoere elementen van nu. Het kleurenpallet is groen, rosé-roze, rood, blauw en -natuurlijk- is monochroom weer vertegenwoordigd.  Met prints van luiaards, krokodillen, octopussen en konijnen wanen we ons in de dierentuin, wel een stoere stadse versie dan hè ;-))

Heel fijn; de nieuwe collecties -ook  Noé & Zoë- houden steeds meer rekening met een groot temperatuursverschil tussen drop 1 die hartje winter gelanceerd wordt, en de drops erop volgend die meer toegerust zijn op de zomerse temperaturen. Je kunt dus al de eerste jasjes en knitwear fijn combineren met fijne lichte items die na een donkere winter altijd weer zo welkom zijn!

De sporty en retro trend is ook weer hier terug te vinden, maar het leuke van Noé & Zoë vind ik dat ze altijd heel duidelijk hun eigen statement pieces hebben, en deze altijd te combineren zijn met de basics die er elke collectie weer terug te vinden zijn. Zo is hun kleding oneindig draagbaar, en lekker duurzaam. Nu nog een tweeling die langer dan een jaar met kleding doet, en ik ben helemaal tevreden 😉

English version

Hooray: Watch it; tomorrow the first drop of Noé & Zoë’s ss 2017 will be launched! And, I have the first lookbook images for you! You can be just as thrilled as I am, because the collection is not only to die for; it’s also Holland-all-season-weather proof. So not only tees and bathingsuits, also knits and jackets that are very suitable for now. When you just as much in need for some new, light & bright colors, you will love this collection!

Sporty and retro, but  also in their statement colors green, blue, rosé-pink and red, with -of course- also the monochrome edge. You’ve got to love Noé & Zoë, who always have a bit of perfomance edgyness in their looks. New masks are added, just as sloths, bunnies, octopus and crocodile prints; welcome to the Noé & Zoë Zoo! 

The sustainable and weaterproof items are here to stay, and the new collection matches the older ones perfect too; so you can double mix & match! Though, I only need the twins to stop growing so fast, than we can keep those lovely clothing longer 😉

Here you can find the newest lookbook about Noé & Zoë’s spring summer collection.

Wat is jouw favoriete  Noé & Zoë item? // Whats your favorite Noé & Zoë item?

Noé & Zoë is te koop bij Orange Mayonaise & Zalando.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
trackback

[…] Wil je drop 1 teruglezen, klik dan hier.  […]