Little King Arthur

Waar ik tussen de seizoenen eigenlijk altijd op terugval, is basics. Sweaters hebben we hier oneindig, en zijn vaak ook unisex waardoor beide twins ze kunnen dragen. Vooral de in between seasons, waarin ik het beetje zat ben de bekende combinaties te maken, val ik veel terug op het dragen van sweaters. Naast dat ze lekker warm zijn, kunnen ze ook prima op koudere dagen in het voorjaar of zelfs zomer; een altijd-groentje dus 😉 En laat ik nu net weer een paar evergreens erbij hebben! Via Little King Arthur.

Mede Twin mom..

Little King Arthur leerde ik kennen via Instagram. Marilyn -de eigenaresse van Little King Arthur- en ik hadden al gelijk een raakvlak; beide een twinmom! Deze twinmom zit allesbehalve stil; naast haar vier kinderen (waaronder er een met de naam Arthur) runt ze zelf haar prachtige webshop Little King Arthur. Het zit haar in het bloed; ook haar ouders hadden een (stenen) winkel. Marilyns beweegreden voor haar website was het zoeken naar ‘net even wat anders’ merkjes, en dat is haar goed gelukt: Rylee + Cru, Fable Baby,​ nOeser, Verh!p, Loved by Sophia Claire, Our Little Lullaby, Zutano, Skylar Luna, ​Organic Zoo, Momkbaby, Wilson & Frenchy, Babysprouts & Co, Wondermade Walls, Monkey & Mole, Moobles+Toobles en Green Little Radicals. Om maar even wat te noemen! Een paar waren me al bekend, maar de meeste merkjes had ik  nog nooit van gehoord (en geloof mij; met een lichte kindermodeverslaving wil dat best wat zeggen 😉 )! Ook zijn de merkjes die ik ken zoals Rylee + Cru en Organic Zoo merkjes die je zeker niet overal kunt vinden; Little King Arthur is dus een perfecte shop als je iets wil kopen dat niet overal te kopen is, zoals de meeste mainstream merken.

Fairtrade, organic cotton en soms zelfs homemade!

De meeste merken zijn volledig van organic cotton en fairtrade. We love! Ook zijn de producten van Fable Baby, Momkbaby, Our Little Lullaby, Moobles+Toobles, Babysprouts & Co, Loved by Sophia Claire en Monkey & Mole allemaal met de hand gemaakt; zo weet je dat ieder item dus uniek is, en nog verantwoord ook. Zoals je weet hecht ik daar persoonlijk veel waarde aan. Je voelt het, je ziet het. Een vervelende reclameslogan wat hier eigenlijk wel volledig klopt; bij de Fable baby legging aai ik regelmatig er even over heen, omdat deze zó zacht is. De diertjesprint die erop staat vind ik enorm schattig; Celine overigens ook; ze bekijkt geregeld haar broekje en gaat dan de diertjes benoemen die ze ziet. Smelt! Gecombineerd met een “Cos I Said No” sweater – as I said..- wordt ie een stuk stoerder, maar ik combineer hem ook geregeld met een tutu om hem weer een girly look te geven. De schoenen zijn van By Cavalier, perfect voor deze temperaturen.

Mix & Organic Match..

Jesse draagt de ‘Milk’ sweater; toepasselijk bij een jongen die -als het aan hem zou liggen- dagelijks nog z’n dosis melk via mij binnen zou krijgen. Gelukkig berust hij erin dat hij -bijna 2.5- nu het nog moet doen met enkele keren; zijn sweater past hem dus daarom als gegoten. Maar; Celine draagt deze sweater van Organic Zoo met net zo veel verve! Draagt Celine hem girly met tutu en mooie maillot of legging; Bij Jesse combineer ik hem graag stoer met een broekje van Mingokids en schoenen van British Knights. De sweater stond al tijden op de verlanglijst; dit is nu echt een evergreen; mochten ze hem passen dan mag hij wat mij betreft jaren mee. En… Organic Zoo zegt het al; wat een geweldige kwaliteit! En hij is te combineren met.. Nou ik kan wel zeggen alles. Alles past bij deze te gekke sweater. Fijn detail; je hebt deze sweater in nog wat andere gave teksten zoals ‘Chocolate’, ‘La la la’, ‘Smile’ en ‘Hello’. Basic maar tegelijkertijd heel erg van nu. Ik ben fan!

Dus  ben je op zoek naar iets unieks, net even anders maar wel items die verantwoord én fashionable zijn? Neem dan zeker een kijkje bij Little King Arthur. (En een tipje; er is sale!)

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SonjaIJlien Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
IJlien
Gast

Wat een leuke tip! En dat het sale is laat ik mij geen twee keer zeggen 😉 ik neem meteen een kijkje voor mijn kleine man 😀