FINNS Handmade

Joehoe; Monochrome fans; are you still with me? Haha, jullie dachten wellicht dat je alleen nog maar kleur zou tegenkomen, hè? Nee, hoor; de crush is er nog steeds. Hoewel ik de afgelopen half jaar een overstap heb durven maken met meer kleur in de garderobes (-es, ja), is mijn liefde voor monochroom zeker niet verdwenen. Niet alleen omdat mijn eigen kledingkast grotendeels monochroom is, ook voor de twins vind ik het perfect. Waarom? Het is ideaal te combineren, omdat het vrij basic is, en daardoor zowel met als zonder kleur goed te matchen is. Maar zeker ook de volledig monochrome outfits blijven. En ja, daar hoor ik wel eens wat reacties op. Of dat me wat doet? Soms, ik vind het geen verwaarlozing wanneer ze veel in monochroom lopen hoor, maar soms krijg ik dat gevoel wel na reacties op social media bijvoorbeeld. En tegelijkertijd begint kleur ook zeker aanwezig te raken, te meer omdat mijn lieve dametje een kleine pink-princess aan het worden is. Ach, zo zie je maar dat roze echt niet altijd aangeleerd is…

For the Monochrome Lovers..

Terugkomend op monochroom. Ik wil jullie graag kennis laten maken met FINNS Handmade; deze stoere webshop heeft het helemaal als je -net als ik- groot monochroomlover bent. Super toffe prints als kruisjes, strepen en printshirts als ‘Knapperd’, maar ook #MOMLIFE; voor mamma’s die stoer met hun kids willen matchen in-natuurlijk- monochroom. Daarnaast heb je een ontzettend toffe collectie met gepersonaliseerde en -heel erg van nu- accessoires met een eigen naam erop. Zo is er een te gek rugtasje met eigen naam, of een babylakentje. Komt hier in de ‘van mij’-fase perfect uit, als ze eens iets niet hoeven te delen ;-). Arme kinders.

Cool & Handmade..

Gelukkig hoeft mijn kleine man zijn outfitje een keer niet te delen met zijn zus. Deze kleding past hem perfect, en doordat we het broekje in een maatje groter hebben genomen (98, Jesse draagt 92, soms 98) zit het hem als gegoten. Omdat hij steviger gebouwd is dan zijn zus, kies ik voor haar meer voor leggings en strakke broekjes, terwijl hij juist ook harem broekjes goed kan hebben. Dus… echt een eigen outfit! En het staat hem geweldig, al zeg ik het zelf. Het ‘Limited Edition’  shirt vind ik geweldig en… met alles te combineren, het kruizenbroekje eveneens. Door het elastiek zal hij nog zeker een poos mee kunnen gaan, en is het broekje perfect te dragen in de koudere dagen met net zo goed als de temperaturen gaan stijgen.  Het stofje is enorm zacht, en draagcomfort vind ik -naast de looks, eerlijk is eerlijk- net zo belangrijk als het gaat om kinderkleding. Wat de kleding zo bijzonder maakt, is dat Sanne -de ontwerpster achter dit merk- alles met de hand heeft gemaakt, en je dus een uniek stuk in handen hebt.

In the picture

Featuring.. me! Jaja, ook een geweldige sweater #MOMLIFE verdiende een promotie, en laat ik nu nét deze sweater helemaal te gek vinden. Het lastige van de sweater is dat ik er in moet staan, want hey; achter de camera vind ik toch een stuk makkelijker regisseren dan mijn lieve zus aankijken en het haar laten doen. Maar eerlijk is eerlijk zus; bedankt voor de te gekke foto’s. Want ja; dit IS Momlife! Puur en realistisch, meer dan dit kan ik je niet bieden. Dus een kijkje gelijk in mijn leven als twinmom, maar ook een paar te gekke foto’s van mijn kleine man in FINNS handmade. Kijk, geniet, en .. vooruit, lach!

Benieuwd wat jullie er van vinden!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op