Coconeh

Coconeh. Je kan het misschien nog wel herinneren, want een paar maanden geleden schreef ik al een stuk over deze geweldige webshop. And… there’s more!

Ik word namelijk zó blij want deze (snoep)winkel, dat ik deze graag nogmaals met jullie deel. Inmiddels is wel bekend dat ik groot fan ben van kwalitatief goede spullen. Esthetisch ook, want ik houd van mooie spullen, maar het allerbelangrijkste blijft toch wel de kwaliteit en dat de items verantwoord geproduceerd zijn.

Waar ik de vorige keer de Minimis pop en de Rainbow Nins van Frapat promootte, wil ik jullie nu graag delen dat er nog zoveel meer moois is voor kids! Denk bijvoorbeeld aan de prachtige Jupiduu glijbaan, die alweer een half jaar bij ons thuis staat, en -geloof mij, echt- élke dag gebruikt wordt. En intensief ook; deze glijbaan was iedere cent waard! Hoewel wij de loopwagenfase een beetje uit zijn, moet ik je wel echt tippen; er staan werkelijk prachtige retro loopwagens op Coconeh! Daarnaast zijn er nog steeds de prachtige poppen van Minimis, maar ook de Miniroom poppen zijn er aan toegevoegd. Zelfs mijn zoon is lange tijd fan geweest van deze poppen, en ja; ze zijn dan ook wel gewoon erg leuk!

Nog een tip; de houten meubeltjes! Van het geweldige wolkentafeltje tot wolkenplanken, van de prachtige Ooh Noo poppenwagen tot houten huisjes; het is hout en ik hou(d)t ervan!

Ik heb nog een ding hoog op de wensenlijst staan, en dat zal nog even op zich moeten wachten, want we hebben (gelukkig nog) geen tandenwisselaars (hoewel ik als ze weer eens ergens tegenaan knallen mijn handen voor mijn ogen houd omdat ik een melkgebitje hoor kraken). Maar geloof mij – áls wij in de leeftijd komen, dan komen deze boekjes er; de Tootfairy’s door van Wondernologys zijn werkelijk ge-wel-dig! Het is niet alleen een houten deur die te gek staat in je interieur, daarnaast bevat het ook een kinderfantasie, omdat je de ‘toothfairy’ een eigen leven gaat laten leiden. Met een boekje en een dagboekje waarin het kind kan aangeven welk tandje het wil inleveren voor een ‘giftje’. Waarom hadden ze dat in mijn tijd niet? Ik zou er bijna van tweelingvalletje voor plegen. Of even wachten tot de twins zover zijn..

Kortom; een walhalla vol prachtige merken bij elkaar in een fijne webshop, Coconeh wij zijn fan!

Blokken: Ooh noo via Coconeh. Boekjes Lilliputiens & Liesbeth Slegers. Speelmat By Alex Playmats. Kleding Small Rags

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op