Donsje Amsterdam ss 17

Ik zeg altijd heel stoer dat ik mijn handen vol heb aan de tweeling (true) en dat er echt geen plek is voor een derde (of vierde, also true), maar soms kriebelt zo’n kleintje. En nee, ik ben niet zwanger. Maar gosh, soms is er gewoon zoveel cuteness dat je bijna -bijna!- besluit om er weer voor te willen gaan. De nieuwe collecties hebben ook zoveel moois voor de allerkleinsten, If I only knew back then…

Donsje is voor mij zo’n merkje dat een overweldigend cuteness factor heeft. Gelukkig heb ik even dat Donsje-cuteness ook mogen ervaren, toen Lien nog in de 18-24 maanden paste en ik eindelijk besloten had er een paar te kopen. Helaas in het verkeerde seizoen, en waren ze nauwelijks gedragen. Slik. Zo jammer. Ook die geweldige sandalen gingen dus niet meer passen. Heb jij geluk als jouw kindje(s) onder de 2 jaar is/zijn! Want dan kun je gewoon deze geweldige Donsjes aan de voetjes schuiven.

Florentine -de ontwerpster en oprichter van het merk Donsje- zette Donsje in 2013 op, toen zij voor haar dochter zocht naar schoentjes die ze niet kon vinden in de reguliere winkels en dacht;”dan maak ik ze zelf!”Met twee jongens later kwam er ook een jongenscollectie, en nu -vier jaar later- is dit merkje uitgegroeid tot internationaal succes!  En terecht, want het vakmanschap en het prachtige esthetiek geven mij altijd een sprookjesgevoel, zo mooi! Je ziet dat de  Donsje schoentjes zijn handgemaakt en dit vakmanschap zie je terug in het ontwerp, naast het gebruik van hoge kwaliteit leer. Elk schoentje is dus uniek én nog eens verantwoord, gezien Donsje een percentage van de winst doneert aan stichting Shining Star in Afrika, waarmee men de eerste stapjes richting educatie wil laten zetten.  Dus niet alleen mooie schoentjes; tegelijkertijd steun je een mooi doel. Love!

Ik wil jullie de nieuwste collectie tonen, want -oh my- ook deze collectie is weer om te smullen.  De schoentjes met muizen- en varkensoortjes vind ik echt te schattig voor woorden, evenals de schoentjes met prachtige strik. Natuurlijk komt het standaard model Pina in meerdere uitvoeringen en up to date kleuren terug in hun collectie, aangevuld met mooie sandalen voor in de zomer, die zowel door jongens als meisjes kan worden gedragen. De collectie heeft ook nog mooie accessoires zoals tasjes met Panda gezicht of de Poes, die perfect matchen met de schoentjes.  Ik hoop en duim nog steeds dat ze een lijn maken voor oudere kids, zodat de twins ook weer deze prachtige items kunnen gaan dragen. Houd je portemonnee uit de buurt van het scherm en smelt met me mee..

Ben jij ook zo’n Donsje fan?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op