nOeser drop 2: ss/17

Joehoe. Waar is die zon?! Ach, who cares; op deze prachtige beelden van drop 2 van nOeser krijg je wel zin in de zomer, en denken we dat enkele uurtje zon van het weekend nog maar even erbij. Want -hoe dan ook- de komende seizoen komt er weer warmte en hopelijk heel veel zon aan! En dat vieren we in stijl.

nOeser heeft een drop 2 uitgebracht die je al aan het strand doet wanen. Dus de lucky B’s die komende week (weken) op vakantie gaan, kunnen alvast goed inslaan. Deze collectie is zon zonner zonnigst! De kleuren geel en mintgroen spelen een grote rol bij deze tweede drop, maar de monochroomlovers kunnen ook aan hun trekken komen; naast de kleurrijke items heeft nOeser ook nog wat gave zwartwit prints toegevoegd. Heerlijk! Luchtige zomerjurkjes, rokjes en veel t-shirts die nu ook al goed te dragen zijn met items uit drop 1. De items zijn te matchen met leuke haarbandjes en mutsjes, in -natuurlijk- dezelfde prints en stijl. Zoals we van nOeser gewend zijn natuurlijk in zachte, grotendeels biokatoene materialen die heerlijk aanvoelen. Mix & match to the max, in de stijl en comfort die je van nOeser gewend bent! I love it!

Mocht je al op vakantie willen en lekkere zonnige items in willen slaan, of juist wat lichtere materialen en items die goed te combineren zijn met de huidige wintergarderobe? Check dan de nieuwe zomercollectie van nOeser.  nOeser is verkrijgbaar van newborn tot maat 110-116 en de prijzen varieren van €9,95 tot €49,95.

Benieuwd naar aanfoto’s? Minibelle maakte een prachtige serie van haar dochter in het zandkleurige nOeser jurkje; echt een musthave!

Mijn favorieten uit de nOeser ss 2017 collectie. Wat is jouw favoriet?

nOeser is onder andere te koop bij Little King Arthur, Adorable Kidzz en Kixx Online

 

3
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
nOeser ss17 – twINSTYLEblogSonjaAnna Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Anna
Gast

Oh wat lief dat je mij vermeld!
Love noeser!!! eE wat een prachtige blog heb je!

liefs,
Anna

trackback

[…] schreef twee maanden terug over drop 2 van nOeser, maar eigenlijk deden de […]