Kidsding

Zoals jullie inmiddels weten, houd ik wel van wat verandering in de slaapkamer van de twins. Het is een uit de hand gelopen hobby, maar het blijft leuk om telkens weer items te verplaatsen, op te leuken of gewoon toe te voegen aan de -al veel te grote- kinderspullen die er in de -gelukkig- grote kinderkamer staan.  Maar toen ik de wandplank van Kidsding zag, wist ik dat ik deze ook moest hebben. En… hij hangt :-)!

Shelves, garlands & beads

Kidsding is een Duitse webshop met prachtige houten items voor in de (kinder-)kamer. De duidelijke rode lijn in de collectie is gebaseerd op de kraal, en vind je in vele items van dit te gekke merkje terug; van ‘shelves’ (ook in Nederland wel (wand-)planken genoemd, maar shelves klinkt veel meer van nu ;-)) tot ‘garlands’ ( zelfde over de slingers), van kralenspellen tot decoratie. Het heeft een duidelijke stijl en oogt zowel speels, kinderlijk als modern.

De Regal Neylin plank

De planken van de wandplak die ik uitkoos -Regal Neylin- zijn van puur sparren gemaakt. Er zitten twee planken op en de zijkanten zijn met zelf te  kiezen houten kralen te personaliseren. Je kunt niet alleen de kleurvariant kiezen; ook zitten er verschillen in hout; je kunt kiezen voor sparren of ash.  Ik vond zelf de kralencombinatie van mintgroen, zwart en zilver mooi, en koos eens net een tikkeltje anders dan de standaard zwart-wit combi wat ik in eerste instantie wilde kiezen.  Jaja, gevalletje out of the box hè.

Meer in details..

De afmetingen van de wandplank zijn ca. 60cm x 15cm x 60cm, ook zitten er haken bij om het aan de muur mee te bevestigen. Super leuk dus als je een unieke wandplank wil hebben en zelf de regie wil houden over de kleursamenstelling! Een tip; tijdens het bestellen voer je je bij ‘opmerkingen bij uw bestelling’ in welke drie kleuren (maximaal) je in het kleurenpakket wil hebben, en ook of je een bepaalde volgorde prefereert.

Vrij van schadelijks stoffen

Goed om te weten; ondanks dat de wandplank hier bewust hoog is opgehangen, kan hij ook op kinderhoogte, gezien het materiaal en het kleurgebruik vrij is van schadelijke stoffen.  Mocht je vragen of nog andere ideeën hebben is het slim om contact op te nemen met Semra en Seda zelf; ze hebben een onwijs fijne service en kunnen goed Engels.

 

English version:

As you know, I do love a change from time to time, when it comes to our interior and especially the twins bedroom. It’s a hobby (gone wild!), but I just love to keep removing, adding and pimping this room. And then I saw the wooden shelve from Kidsding, I knew I’ve had to had him! And here it is!

Shelves, garlands & beads

Kidsding is a German webshop with gorgeous wooden items for (kids-) interiors. The main style is based on beadings, with lots of items covered; from wooden shelves to garlands, from toys to decorations. The style is playful, childly yet modern and very now!

The Regal Neylin shelve

The wooden shelve I’ve chosen is the Regal Neylin. It has two wooden shleves and at the sides you can personalise the shelve with beads and it has a very variaty of colors to choose from. You can choose the colors and two different types of wood; spruce or ash. My favoriete combo was mint green, black and silver, so I bit different than the normal monochrome pallet I normally choose 🙂 Very out of the box for me, you know!

In details..

The measurements from the shelve are ca. 60cm x 15cm x 60cm. The package also contains hooks to hang it on the wall. Kidsding is definitely something for you when you’re searching for a unique shelve and you still want to keep the control over the looks of it. A tip; when you order you can choose to ‘add a message with your order’, there you can add the colors you’ve chosen, and in which order you prefer to have them.

Free from chemicals

Good to know; despite the wooden shelve has been hung up high, you can also hang them wherever you like, because all the material and color use is free from chemicals and toxic paintings. If you still have questions or other ideas you can always contact Semra and Seda (the owners); they have a nice customer service and understand English very well! We’re Kidsding fan!

 

Ook fan?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op