Noé & Zoë ss 17 drop 2

Hij is uit! Drop 2 van de super toffe spring summer collectie van Noé & Zoë is uit. Met dat fijne voorjaarszonnetje én heerlijke temperaturen (ik bedoel; iedereen heeft al stiekem een voorproefje gehad door lekker al zonder jas even stoer van het zonnetje te genieten, hoop ik?) Ik in ieder geval wel, ondanks m’n manke pootje. Want je zal wel denken; wat wordt er weer weinig gepost de afgelopen periode. Helemaal met je eens… ik kom nog maar aan eenwekelijks een blogpost, en dat heeft te maken met de voorjaarsvakantie.

Even een uurtje sporten, terwijl manlief op de kids let. Het klonk mij als een perfecte dinsdagochtend, tot het bij de Zumba mis gaan. Jarenlang blessurevrij geturnd, maar één verkeerde beweging tijdens een lesje Zumba en… zes weken herstellen van een knieblessure. Wat er precies aan de hand is, moet de MRI uitwijzen, maar dat ik voorlopig horizontaal door het leven ga (of in ieder geval zittend), is de harde waarheid. Voor een actief persoon zoals ik een crime, als moeder van twee peuters een nachtmerrie die werkelijkheid wordt.

Helaas, ermee dealen en hopen op een spoedig herstel. Ik ga zeker proberen foto’s te blijven schieten en bloggen, maar omdat foto’s maken nu een uitdaging an sich is, zullen de persoonlijke reviewblogs vertraging oplopen. No worries; ik probeer jullie op de hoogte te houden! Want man… de collecties zijn weer zó leuk!

Anyway. De tweede drop van Noé & Zoë is dus vanaf vandaag te koop in de winkel en online shops! Zoals jullie weten is de tweede drop vaak een stuk zomerser dan de eerste, omdat we ook verder in het jaar zijn en hopelijk al iets meer zonneschijn hebben gezien dan wanneer drop 1 (vaak in januari/februari, ofwel hartje winter) uitkomt. Volgens mij was de vorige drop uitgekomen tijdens de dagen dat we hier in Nederland sneeuw hadden, dus deze drop 2 komt op een beter gelegen tijd uit; met een blauwe lucht en wat zonneschijn waan ik me al aan het strand (oké, licht overdreven maar je snapt me vast wel).

Bold colors, goede prints die zich perfect laten combineren met monochroom & lichte stoffen; de perfecte basis van een goede zomergarderobe, als je het mij vraagt! Ook fijn; je kunt door de volwassen lijn perfect twinnen met je kindje, of met een oudere broer of zus. Of, wat dacht je van een familie twin? Nou ja, dat zou dus ook kunnen..

Ik ben in ieder geval erg fijn van Noé & Zoë’s tweede drop! Kijk mee!

Wil je drop 1 teruglezen, klik dan hier

Wat is jouw favoriete kledingstuk?

 

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Kidsding – twINSTYLEblog Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
trackback

[…] planken van de wandplak die ik uitkoos -Regal Neylin- zijn van puur sparren gemaakt. Er zitten twee planken op en de zijkanten zijn met zelf te  kiezen […]