En*fant via Charly’s

Celine d’r smaak is de afgelopen tijd behoorlijk aan verandering onderhevig. Nou ja, er is een redelijke consistentie; namelijk 50 tinten roze, maar het is een aardige verandering ten opzichte van mamma’s monochrome pallet. Eerlijk; het staat het ook echt super goed, en ik ben ook wel blij dat het niet allemaal alleen maar ‘roze-roze’ hoeft te staan. Ook fijn; ze vindt jurkjes/ blousejes leuk; en ik ook! Laten ze nou bij Charly’s daar genoeg moois van hebben!

Shoprep & prachtige girly merken

Ik leerde Charly’s kennen via Instagram, waar ik regelmatig prachtige items voor Celine voorbij zag komen. Deze webshop is namelijk (tot op heden; er zal verandering in gaan komen!) alleen voor meiden! Snel daarop volgde een shoprep-search, en guess what; Celine mag nu deze shop representeren! Hoe gaaf is dat!? Ik leerde Kim, de eigenaresse kennen; een super toffe vrouw met oog voor kindermode, met een open mind en duidelijke visie. Het klikte direct en we konden voor Celine gaan passen. Het leuke aan Kim vind ik dat ze echt een bepaalde look heeft waar ze naar zoekt, en dit is terug te zien in haar selectie kindermode. Merkjes als Oilily, Small Rags, Chicks from Heaven, Picnik Barcelona, Iglo + Indi, EN*FANT, Qtie maar ook onbekendere zoals Chicks from Heaven en De kunstboer zitten in het assortiment. Door de selectie is het gemakkelijk te mix & matchen, en de mix is fijn voor de lagere budgetten (denk bijvoorbeeld aan het hippe Small Rags, waar ik al een poos fan van ben- tot de duurdere Picnik Barcelona, Oilily en EN*FANT, waar je betaalt voor hoge kwaliteit).

Service

Online shoppen bij Charly’s is een feestje, want niet alleen ziet de website er super fijn uit; het shopt makkelijk door de uitgebreide uitleg over het product, de combinatietips en nog een bijkomend voordeel is dat de verzendkosten standaard laag zijn, en zelfs boven de vijftig euro binnen Nederland gratis verzenden. Dat is top shoppen!

EN*FANT blouse

Toen ik de eerste keer Celine haar EN*FANT blouseje wilde aantrekken, was mevrouw daar niet van gediend. Later bleek waarom; hartje winter (er lag ijs buiten) wilde mevrouw geen zomerblouseje aan. Gelukkig kwam ik er gisteren achter dat dat alleen door de temperatuur was, en niet omdat ze hem niet mooi vindt (mijn angst). De peach kleurige blouse afgewerkt met grijze streepjes is een ware eye catcher, en door het gekamde katoen van prachtige kwaliteit. De afwerking is prachtig, en het bekende sterrenlogo komt gedetailleerd terug in de knoopjes van de blouse. Prachtig! Door de makkelijke kleur vind ik hem met alles te combineren, maar door het grijze streepje vind ik hem het mooist combineren met grijs, bijvoorbeeld met een mooie grijze basic legging van Mar Mar Copenhagen of wat opvallender in Small Rags (met een bronzen glitter, erg mooi!). Celine maakt het niet uit, zolang ze haar ‘boeshje’ maar aan kan. Ze draagt maat 86, terwijl ze in maat 92 zit (soms 86); het blouseje valt groot, zoals de meeste items van EN*FANT. Celines outfitje combineerde ik met een legging van Lullaby Road, in grijs, omdat ik dit een fijne voorjaarslook vind. Hij is sporty af te stylen met een stoere bomber van Small Rags, een chunky knit van Small Rags, maar kan ook girly in een mooi licht vestje van Mar Mar Copenhagen; je kan er alle kanten mee op!

Wat vind je van het girly blouseje?

 

 

 

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
trackback

[…] jullie weten schreef ik al eerder  dat kleine C shoprep is geworden bij Charly’s, een webshop met geweldige merkjes voor -nu […]