Ju-Ju-Be The First Lady bag

Op krukken lopen en moeder zijn is een hele uitdaging, kan ik je vertellen. Ik dacht alles al gehad te hebben qua uitdagingen met de komst van de twins, maar twee twee-jarigen en niet er achter aan kunnen rennen; now we’re talking about real challenges.

The first -not fallen- Lady

Gelukkig is er wat verlichting; in de vorm van een (luier-) tas; The first lady van Ju-Ju-be. Deze vederlichte tas is perfect voor me om nu te dragen, want met hangende schouders door de krukken blijft een zware tas niet hangen, waardoor ik continu loop te hijsen. The First lady maakt mijn leven nu een stukje makkelijker. Ik ben sowieso enorm fan van tassen die door kunnen als zowel een luiertas als een gewone tas; luiertassen gebruik je maar voor een korte periode; deze tas echter kan zo door in het normale leven! De tas wordt op dit moment meer gebruikt voor werk, gezien ik op dit moment niet veel weg ga met de twins, maar mocht ik ze meenemen naar opa en oma -mijn redders in nood op dit moment!- dan fungeert de tas als luiertas; luiers, doekjes, drinkbekers; alles past in deze tas, die zelfs met alle kinderspullen erin niet zwaar wordt.

Pluspunten

Ik weet zeker dat deze tassen door een moeder zijn bedacht. Niet alleen omdat de tas er leuk uit ziet (had ik al genoemd dat ie zwart-wit is?), hij heeft meerdere buiten en binnen vakken waar je handig je waterflesjes, drinkbekers of melk in kan bewaren. De Teflon laag zorgt ervoor dat de vlekken eruit gehaald kunnen worden, hij kan in de wasmachine (for real!), de binnenkant heeft een antibacteriële werking (dus viezigheden als bacteriën, etens- of melkresten of andere viezigheden zijn makkelijk verwijderbaar en hechten zich niet aan de stof), de binnenkant is licht gekleurd waardoor je niet eindeloos aan het zoeken ben in een zwart gat ;-), en als laatste is de hardware van echt metaal, dus geen plastic. En dat voor een prijs van 42 dollar.

What’s in my bag?

Op dit moment heb ik bizar weinig in m’n tas zitten. Een portemonnee (DKNY), m’n Samsung Galaxy s6, een potlood en een rode pen (jaja, je bent docent of niet) en m’n LIV planner; een musthave voor moeders die een blog, parttime werk en een sociaal leven willen combineren. Nou ja, wat je ook doet; eigenlijk is hij gewoon nodig. Punt. Ik heb vaak ook nog een flesje water bij me, omdat ik chronisch dorst heb -en nee ik heb geen suiker- en zakdoekjes. Tja; je bent moeder of niet ;-).  De Libelle die ik voor de flatlay foto’s heb gebruikt is van Studio Roof, de schoenen die ik draag van Maruti.

Monochrome, or?

Tja de keuze voor zwart wit, die had je vast niet ziet aankomen. Het voordeel van als je er niet zo van bent, is dat er heel wat verschillende stijlen en tassen van Ju-ju-be zijn, en dat je er vast stijlen tussen ziet zitten die bij je passen. Ju-ju-be kun je op de eigen website kopen, maar is ook te koop via Nordstrom.

Wilde jij een luiertas kopen, of koos je bewust voor een

“normale” tas?

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op