Little Rookies

Mintgroen is een kleur die volgens mij in elke collectie wel voorkomt. Een oneindig goed te combineren kleur en hij staat -volgens mij- iedereen. En toch is het niet een it-kleur, want deze kleur zien we jaar in jaar uit terug komen in de (kinder-)collecties, en is niet meer alleen gebonden aan het voorjaarsseizoen (hoewel die wel weer dit voorjaar rockt!).

My Little Rookies in Little Rookies

Little Rookies maakt prachtige items die naar mijn idee elk kindje sieren. Naast dat de kleurenschema’s prachtig en heel bewust gekozen zijn, ook kunnen de items naar hartenlust met elkaar gecombineerd worden, en zijn het fijne items om met elkaar te mix & matchen.

The story

Little Rookies staat voor het maken van een verschil. Ze maken prachtig passende kledingstukken die comfortabel aanvoelen en hechten een enorme waarde aan de fitting en het design. Dit is merkbaar in de prachtige looks van elk uniek stuk uit de collectie, die niet gebaseerd is op fast fashion, maar op duurzaamheid. De kleding wordt dan ook gemaakt van GOTS OEKO-TEX biologisch katoen, dat op een eerlijke manier is geproduceerd (in goede werkomstandigheden en faire lonen) en daarnaast zijn de kledingstukken vrij van schadelijke of chemische stoffen, ofwel; perfect en volkomen veilig voor pure kinderhuidjes. Eerlijk; ik heb nog nóóit zulke zachte en prachtige stoffen gevoeld als de items die we hebben van Little Rookie. Ik ga zeker aan de eigenaresse vragen of er ook een lijn komt voor vrouwen, want ik beloof je; deze zachtheid wil je elke dag dragen en niet meer uit trekken..

De perfecte combinatie van de prachtige stoffen, designs en het feit dat het fair geproduceerd wordt, geven voor mij vaak de doorslag of ik dit in de twins garderobe wil toevoegen. Toen wij deze items ontvingen was ik direct om; wij zijn Little Rookies fan!  De stijl is Scandinavisch en speels, en door de prachtige prints oogt het merkje heel Internationaal.

De twins in Little Rookies

Little Rookies is te koop voor jongens en meisjes in de leeftijd van  newborns tot  6 jarigen. De twins dragen beiden maat 86/92 (normaal heeft C. maat 92 en J maat 92/98, maar beiden passen 86/92 en hebben nog ruimte over), en ik kan je vertellen dat de maten echt groot vallen. Kies dus een true to size of een maatje kleiner. Weet je niet welke maat je nodig hebt? Je kunt altijd contact opnemen met Little Rookies; zij kan goed antwoord geven welke maat je nodig hebt. De prachtige mix & match is de combinatie van de Chris long sleeve (beiden zijn de items tot maat 86/92 gemaakt met drukknoopsluiting, zodat je de items makkelijk over het hoofd van je kindje kunt krijgen). De longsleeve heeft een paardenprint in een prachtig design, en door de fijne elastiek rekt de longsleeve zo mee dat je er nog lange tijd mee vooruit kan!  De Pep raglan sweater heeft prachtige kleuropdruk op de schouders, en is een perfecte sweater voor… eigenlijk heel het jaar door. Minus de drie hete zomerdagen dan. Ik vind hem super voor nu, maar door het materiaal kan hij prima in alle seizoenen gedragen worden. De kleuren matchen perfect met elkaar, maar zijn ook volledig te combineren met alle andere items uit de Little Rookies collectie. Zo kun je oneindig twinnen met broer of zus.

Ik hoop dat de foto’s de ongelooflijke zachtheid van de items goed weergeven, want, wow; de shirts zijn zó mooi! Ook de twins vinden hun nieuwe kleertjes prachtig, en wezen vol verwondering naar elkaars shirts.

Kende jij Little Rookies al?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op