Trixie Babies

Zoals jullie weten ga ik geregeld naar De Kleine Fabriek om leuke nieuwe merken te spotten en de laatste trends op te pikken. Afgelopen keer kwam ik voor het eerst het prachtige Vlaamse merk Trixie tegen. Wow wat zag die stand er prachtig uit! Trixie heeft een prachtige lijn die zowel kleding, items voor in de kinderkamer als bedding bevat. Het mooie van de lijn is dat er gebruik wordt gemaakt van prints die van alle items terug te vinden zijn, dus je zou je kinderkamer volledig kunnen matchen met dezelfde prints.

Perfect matchende prints

Ik houd van mixen en matchen, en tegelijkertijd van het laten tonen van het individu. Ik was gelijk head over heels met het prachtige roze printje van Trixie, en wist dat C. hier helemaal weg van zou zijn. Zo geschiedde. Toen ik de prachtige badjasjes van Trixie ontving, was C. over the moon toen ze zag dat er voor een roze badjas bij zat. Het heerlijke badstoffen jasje is van binnen van zachte badstof, waardoor de jasjes naast ochtendjassen ook gebruikt worden voor na het douchen. De stoffen zijn heel zacht; er is duidelijk te voelen dat ze van Organic cotton gemaakt zijn, en daardoor dus heel geschikt voor kinder- en babyhuidjes. J heeft het zwart witte badjasje, om even mijn monochrome happiness weer terug te halen. Ook is J. er enorm blij mee (pfieuww, ik kon namelijk niet kiezen uit al die mooie prints), maar gezien J. op dit moment helemaal into poezen is, ben ik blij dat ik deze gekozen heb. J. benoemt nu iedere keer dat hij een ‘poehz’ op zijn badjas heeft staan, en wijst en trots naar. Gelukkig, beiden weer in monochrome heaven.

In details

De roze kleur doet peach aan, heerlijk voor het komende zomerseizoen. Het zwart wit is mooi contrasterend, dus de badjas is echt wit wit (nog wel, nu maar hopen dat dat zo blijft ;-)) Naast deze gave prints heeft Trixie ook nog een wolkjesprint, een stoere krokodillenprint, ballonnen, een ‘diabolo’ print in mooi geel, vlaggetjes, en de ‘freckles’  (ofwel sproetjes, zo’n grappige benaming!) print De jasjes kunnen zowel dicht gemaakt worden met een knoop om het middel heen, als met twee drukknoopjes die boven en onder het middel zijn bevestigd. Zo blijven de jasjes goed op hun plek zitten en trekken de twins de jasjes niet telkens aan-uit-aan-uit-aan-uit (want ja; in deze fase zitten we; met ritssluitingen en klittenband is het een heel ander verhaal… tja..)

Inmiddels dragen de twins de items elke dag, zodra ze wakker worden vragen ze me of ze hun jasjes aan mogen. No worries kids, wat mij betreft nog héél lang!

Trixie is te koop in hun eigen webshop, maar kun je onder andere ook kopen bij Little Cool, Sterre en Tijl en De Gele Flamingo.

ris 

Was jij al bekend met Trixie?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op