Didipops

Didipops, ik houd alleen al van de naam. De Vlaamse conceptstore staat in Beveren-Maas; niet bepaald om de hoek van hier! Maar -hoe fijn!- er is ook een webshop van deze heerlijke winkel. De stenen winkel oogt als een snoepwinkel, waarbij de naam Didipops (als in popsicles, ofwel ijslolly’s) perfect past bij de stijl van het interieur. Je belandt dus letterlijk in een snoepwinkel!

Stenen winkel en.. gelukkig ook een webshop!

Helaas woon ik niet om de hoek, anders had ik deze snoepwinkel graag in real life willen bezoeken, tenminste om de lieve Natacha te ontmoeten, de eigenaar van deze te gekke winkel. Gelukkig kan ik meer dan m’n geluk op online, in de net zo’n snoepwinkel-ish webshop met stuk voor stuk prachtige merken. Het fijne van Didipops vind ik dat niet alle merken overal te vinden zijn. Denk aan Born Free & Me, Cos I Said no, Jax & Hedley, Kid + Kind, House of Ninoh, Hugo Loves Tiki en Tough Cookie. Daarnaast kun je ook de fijne collecties van CarlijnQ, Tinycottons en Miss Chips vinden, maar ook accessoires van Ooh Noo en Luckyboysunday. Ik bedoel maar.. een snoepwinkel!

Bandy Button & House of Jamie

Noem een Bandy Button, waar J. zijn geweldige vestje vandaan komt. Dit upcoming merkje is lastig te vinden en door de beperkte oplage weinig te koop, dus sla hier je slag met het prachtige Encino vest, of een bloemenjurkje uit de retro-vibed merk die je doen terugdenken aan de seventies in Amerika. Sportief, relaxed fitted en een retro touch. Love it! Het staat mijn kleine man vind ik geweldig, hoewel het sowieso voor hem makkelijk shoppen is door gemiddelde lichaamsverhoudingen, wat bij mijn kleine meid soms wat meer zoeken is. Gelukkig past het te gekke House of Jamie jurkje als gegoten. Het prachtige jurkje in de kleur ‘stone’ is een evergreen, en oneindig te dragen, het gehele jaargetijde door. Nou ja, in de BENELUX dan, je snapt me. Dit jurk is een onmisbaar item in ‘every little girls closet’ De mouwtjes zijn afgewerkt met een mooie babylock en kan gedragen worden met opgerolde of lange mouwen. Aan de achterkant een stijlvol detail met mooie satijnen linten, die tevens dienen als sluiting. De satijnen linten zijn een ware eye-catcher; wat zijn ze prachtig! Het maakt een basic jurkje net wat specialer, en kleine C. voelt zich een prinses met de linten. Ze wil het liefst de hele tijd foto’s maken van achter, om vervolgens naast mamma te komen zitten zodat ze kan zien hoe de foto is geworden. Klein modelletje..

De twins..

Kleine C draagt hier het House of Jamie jurkje in maat 86/92, die overeenkomt met haar maat. De prachtige stof van het jurkje is zacht is licht elastisch, waardoor het jurkje hopelijk nog een poos mee kan! Ik combineerde het jurkje met kniekousen van Billy Loves Audrey. J draagt zijn Bandy Button in 2-3 jaar, en dit past ook true to size. Be quick; deze vesten gaan als warme broodjes, ehhh vestjes over de toonbank! Ik combineerde het vestje met een jumpsuit van My Little Bandit.

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op