Small Rags via Charly’s

Zoals jullie weten schreef ik al eerder  dat kleine C shoprep is geworden bij Charly’s, een webshop met geweldige merkjes voor -nu nog!- alleen girly’s van 1 tot 10 jaar. Mochten we eerder al de prachtige blouse van En*fant reviewen, vandaag is het de beurt aan Small Rags. Dit merkje komt elke seizoen wel terug in de kledingkast van mijn kids. Waarom? Het is betaalbaar, fijne kwaliteit en elk seizoen zijn de collecties weer volledig up to date met de laatste trends. De collectie is leuk met elkaar te mix & matchen, ik zal binnenkort een stukje schrijven over de matches die ik maak voor de twins, maar nu richt ik me op het te gekke bombervest die Small Rags in de zomercollectie heeft.

Bombervestje met een girly touch

Dat bomberjasjes helemaal hot zijn, hoef ik niet meer te vertellen. Ik heb er voor mijn kleine man al vorig seizoen een gescoord, maar voor C vond ik ze net te stoer. Hoe ideaal is de tussenoplossing om er een vest-variant van te hebben. Wel lekker stoer, toch ook heerlijk girly. En dit vestje van Small Rags scoort daar dubbel op, gezien de print ook nog eens van kant is. Nee, dit is duidelijk geen unisex; dit vest blijft lekker voor m’n kleine meid!

All in the details

De prachtige details maken het bombervestje af. De bronzen kleur van het draad maakt de Mister Rags print op de achtergrond net een beetje specialer. C draagt op de foto maat 86, dit een vestje dat nauwaansluitend tot iets wijder zit. Hij valt true to size, maar gezien de smalle bouw van mijn dochter past zij maat 86 (normaal draagt ze 86/92).  Het vest is navy blauw, en daardoor makkelijk te combineren met de rest van C’s garderobe. Zowel met andere items van Small Rags, als met het katoenen blouseje van En*fant bijvoorbeeld. Wist je dat je bij Charly’s ook combinatietips kunt vinden, mocht je niet weten hoe je hem goed kan combineren? Charly’s heeft in haar assortiment een rode draad van een look waarvan de kledij zich makkelijk met elkaar laat combineren, ook de merken met elkaar. Neem gauw een kijkje bij Charly’s, waar je dit vestje kunt vinden van maat 62 tot 104!

De ketting komt van Lievenhip. De ballenbak is van Misioo en kun je kopen bij De Gele Flamingo.

Wat vind je van het vestje?

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op