Giveaway: iglo + indi (closed)

Eindelijk weer tijd voor een giveaway! Dit keer met een te gek merk dat jullie vast in de afgelopen maanden niet ontgaan is bij twINSTYLEblog; iglo + indi. Dit prachtige Ijslandse merk heeft een prachtige zomercollectie, en; ik mag twee van jullie heel gelukkig maken met twee paar (knie-) sokken van deze collectie!

(knie-) sokken zijn in!

Sokken koop je niet meer (alleen) maar in wit of zwart. Nee, sokken mogen gezien worden! In de afgelopen seizoen zie je steeds meer de kniesokken terug komen, inmiddels kan geen collectie meer zonder ze. Ook iglo + indi heeft meerdere in de collectie, waaronder deze geweldige roze kniesokken met strikken in abstracte print, met in details glitters aan de bovenkant en bij de tenen. Voor jongens (en stoere meisjes natuurlijk idem!) hebben ze stoere bliksemschicht sokken die tof matchen bij de bijpassende geprinte broek, en eigenlijk met de gehele collectie te combineren zijn. Dat geldt ook voor de kniesokken overigens. Ik vind ze helemaal te gek, het voegt een beetje speelsheid toe aan de outfitjes van de twins, en zorgt ervoor dat de outfits ‘af’ zijn. Toch weer wat anders dan de egale sokken die ik ze voorheen aantrok. Hopen dat we deze blijvend in de was kunnen terugvinden, ik ben toch erg blij dat de voetjes en dus sokjes inmiddels wat gegroeid zijn!

Giveaway

En… ik heb goed nieuws: Ik mag in samenwerking met iglo + indi namelijk twee x twee paar weggeven! Dus 2x een paar kniekousen en sokken. Hoe leuk is dat? Ik verdeel er een onder m’n volgers op Instagram, en één op Facebook/blog.

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Volg twINSTYLEblog op Facebook.
  2. Reageer onder de foto van de winactie dat je meedoet.
  3. Check Instagram voor nog een extra kans.

De winactie loopt de gehele Pasen en dinsdag door tot 20.00. Op woensdag 19 april maak ik de winnaar bekend. De winactie is wereldwijd geopend. Ik trek random een winnaar op beide platformen via een random getallen checker, en tel de reacties per getal. Dus reactie 1 op facebook is ‘1’. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

 Winnaars zijn bekend: Liakramer (Facebook) en @janskenl (Instagram) hebben de sokken gewonnen. Gefeliciteerd!

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op