GOSOAKY via BARNBARN

Regenjassen. In Nederland kan je niet zonder. En toch had ik geen regenjassen voor de twins. Het probleem met mij is dat -wanneer ik eenmaal ergens het nut van inzie- er vaak meerdere komen. De afgelopen maanden kwamen op Facebook en Instagram geregeld de GOSOAKY regenjassen voorbij zien komen. Ik werd verliefd, op de pinguïn maar ook op de jassen zelf ;-). En hoera; BARNBARN had de kleuren die ik wilde in stock!

Pink & Blue

Jaja, je ziet het goed; we hebben een lichtroze en donkerblauwe versie gekozen. Dag unisex, dag pogingen om de twins niet het typische blauw-roze aan te leren. Het is er gewoon. Waar ik een jaar geleden nog zelf de touwtjes (of kleuren, hoe je het bekijkt) in handen had, en kon beslissen wat de twins droegen; ik krijg het niet voor elkaar om de tweeling op andere gedachten te brengen dan roze voor meisjes is en blauw voor jongens. Dus dochter C wil ab-so-luut geen blauw aan, waar J niet (meer) in roze te krijgen is. Behalve zijn Hugo Loves Tiki sweater, gelukkig. Ach ja, ik heb mijn best gedaan, blijkbaar is het toch meer een nature kwestie en heeft nurture zijn taak erop zitten; de twins bepalen zélf wat ze willen dragen. Ik ben benieuwd wat de volgende fase is..

GOSOAKY

Wij kozen voor de GOSOAKY regenjassen, omdat deze toch wel regelmatig gebruikt zullen worden hier in ons koude kikkerlandje. Hoewel de zomerse waarden al vorige maand bereikt waren, moeten we het nu doen met koud en regenachtig weer. Naar voor de huidige zomercollectie die in de kast blijft liggen, fijn voor deze te gekke regenjassen, die we ook over de jasjes van de twins heen trekken als het koud en regenachtig is. De fijne stoffen laten geen druppel door (hoera!) en zijn dus niet alleen heel fashionable, ook nog super praktisch want de kleding blijft echt droog na een fikse regenbui. Ja, die is uitgetest (bah en brr).

BARNBARN

De regenjassen van GOSOAKY vond ik bij BARNBARN. Deze webshop vond ik een poos geleden toen ik op zoek was naar de Braveling maillotjes. Deze Duitse webshop had hem op voorraad, en Sonja zal Sonja niet zijn om dan ook gelijk nog wat andere dingen aan te schaffen (want; dan haal je de verzendkosten eruit, prachtig excuus). Dus met wat Mingo en Braveling items na kon ik me best inhouden. En dat is best moeilijk kan ik je vertellen, met merken als Motoreta, Bisgaard,  iglo + indi, I Dig Denim, One We Like, Popupshop, My Little Cozmo, Wolf + Rita, Gray Label, Mini Rodini, Tiny Cottons, Tell Kiddo, Tocoto Vintage, en nog veel meer moois. Hoewel de webshop in Duitsland zit, zijn de eigenaren van Zweedse komaf. En dat is te merken; de voornamelijk Scandinavische stijl is regelrecht terug te vinden in het prachtige assortiment. Love it!

BARNBARN is ontstaan in 2013, toen dochter Nea werd geboren. Bij gebrek aan leuke shop en kledingstijl, zat er niets anders op dan een eigen webshop te starten vol prachtige labels. En dat is ze gelukt!

Enthousiast? Check BARNBARN voor nog veel meer moois!

 

English Version

Yes you’ve seen it; we’re all into pink and blue. I’ve tried to do thing differently, but nature conquered nuture in this case; and I can forget to do it the other way around; it’s a girly pink and cool blue! Ah well..

I found BARNBARN when I was searching for C’s Braveling tights, and when I saw BARNBARN I was aware that I couldn’t only put those cool tights in my wallet. Oops. BARNBARN is a German webshop with the best brands in the world (I’d say), with a clear Scandanavian vibe; cool, urban and very now! Not the typical kids store, and that’s exactly what the founders of BARNBARN wanted when their daughter Nea was born; not the typical kids brands you can find in every store around the corner. But with the coolest brands like Motoreta, Bisgaard,  iglo + indi, I Dig Denim, One We Like, Popupshop, My Little Cozmo, Wolf + Rita, Gray Label, Mini Rodini, Tiny Cottons, Tell Kiddo, Tocoto Vintage (and many more) you have to protect your wallet ;-). 

And with this typical Dutch weather (cold & rainy, like the other 364 other days of the year) raincoats are extremely needed at the moment. We received the GOSOAKY raincoats and I was swepped away by the design; How come they didn’t have that 25 years ago? They’re not only extremely fashionable, they’re practical as well; no drop inside their coats. Yes, we’ve experienced that the last week (brrr cold and wet, yugh!). We love the quality of the jackets, and with this cold weather we use them above their coats; works perfect AND keeps everything dry. Hooray!

C. (girl)

Raincoat ‘Cry Wolf’  BY SOAKY

Rainboots: Bergstein

Skirt/ legging: NUNUNU

Scarf: Mingo

 

J. (boy)

Raincoat ‘the Elephant Man’ BY SOAKY

Rainboots: Bergstein

Trousers: Tao & Friends

Scarf: Zreefer

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op