Lolas kids

Het laatste jaar hebben we een grote verandering in de garderobe meegemaakt; er komt meer kleur in de garderobe van de twins. Het grappige is dat de kledingkeuze van vooral mijn kleine dame duidelijk begint te vormen, en ze het liefst alleen maar roze jurken draagt. Of all! Zo zie je maar weer dat er een duidelijk ‘nature’ factor meespeelt, want roze jurkjes was ik zelf niet gauw mee gekomen. Dat wil overigens niet zeggen dat ik het niet mooi vind hoor; ik word gewoon nog steeds heel blij met een mooi monochroom outfit. En daar gingen we vandaag weer mee aan de haal!

Lola’s Kids

Lola’s kids snapt me. Het is een monochrome heaven, maar met een kleurrijke touch, want het is niet alleen zwart-wit wat de klok slaat. Lola’s kids heeft zowel een stenen winkel (in Katwijk aan Zee )als een online shop. Laura is de eigenaressse van de shop als winkel, en heb ik inmiddels een paar keer ontmoet tijdens een shopevent. Een ontzettend toffe dame die net zo gek op kinderkleding en accessoires is als ik  (ja hoor, die zijn er ;-)). Door dochter Lola is ze haar winkel gestart, gezien ze in haar buurt niet de kinderkleding vond die ze haar dochter graag wilde laten dragen. Dus begon ze een (online) shop, en daar zijn we blij mee! Met merken als Mingo, CarlijnQ, Beach & Bandits en Ammehoela Kids, maar ook toffe accessoires als dé welbekende, hippe sjaals van Mingo, prachtige swaddles en neem ook zeker een kijkje bij de accessoires van Beach & Bandits; hun rugzak vind ik helemaal het einde! Trouwens een tip; Beach & Bandits kledij heeft een SPF 50, waardoor je kindje(s) veilig in de zon kunnen spelen. Perfect voor een zomerse dag en een grote collectie is verkrijgbaar via Lola’s Kids. Love!

Monochrome Mix & Match

Ja hoor, eindelijk weer een fijne monochrome Mix & Match. En wel in CarlijnQ en Mingokids; merkjes die je eigenlijk wel standaard in de garderobes van de twins vind. De Mingo leggings hebben een nieuwe cut, maar ook de nieuwe versie zit hier enorm fijn. J draagt maar 2-4, en ik zou zeker zeggen dat je -anders als bij de wintercollectie- geen maat groter moet kiezen, maar voor de eigen maat moet gaan. Hier hebben we met maat 92/98 2-4 jaar en deze zit nog ruim, dus we kunnen er komend seizoen nog lekker mee doen! Het shirt ‘What’s for Dinner’ is van CarlijnQ, die oversized is, wat ik zeker bij jongens heel erg leuk vind. C draagt ook CarlijnQ; haar knitted jurkje en sprinkles top zijn beiden van CarlijnQ in maat 98-104. Ook weer oversized, zeker bij m’n slanke meisje. Ik houd ervan; niet alleen omdat het net een beetje meer edge geeft dan nauw aansluitend, ook omdat je dan nog even vooruit kan met de kledij. Ja, ik blijf ook gewoon een praktische mamma van een tweeling hè ;-). Heel fijn ook; we kunnen de shirts doordat ze unisex zijn lekker afwisselen, beide kids kunnen ze dragen. Nu maar hopen dat ze dat dan ook gaan accepteren, gezien de flinke ‘mijn en dijn’-fase waar ze in zitten. Ik houd hoop, want doordat de items zo fijn basic zijn, kunnen ze heel makkelijk gecombineerd worden in beide garderobes.

Milkshake

Samen sterk in monochroom, en als kers op de taart ook nog een prachtige CarlijnQ swaddle met Milkshakes. Perfect voor komende zomer om de twins te drogen op het strand, maar swaddles gebruiken wij hier ook nog dagelijks om af te drogen en ook om mee te spelen, zodat vandaag. ‘Spook’ spelen is het nu helemaal. Multifunctioneel zo’n doek! Ben je nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje bij Lola’s Kids bij de Mode Republiek in Katwijk, of bezoek de webshop.

J draagt bij de items een vest van NUNUNU en Dr. Martens. C draagt een maillot van Bangbang Copenhagen en ook Dr. Martens.

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op