Bloomon

Regelmatig zal ik het voorbij komen op Instagram en Facebook, en bij een verjaardag kreeg ik een keer van vriendinnen een boeket cadeau; Bloomon.  Hoewel ik het pakket práchtig vond, heb ik het daar bij gelaten. Waarom? Ik heb geen idee! Ik kon me nog niet helemaal een beeld maken bij een abonnement op bloemen! Toen ik meerdere malen prachtige boeketten voorbij zag komen op Instagram, was ik eigenlijk om; dit is zó veel mooier dan de (sorry) tuttige boeketten die je in de winkel voorbij ziet komen.  Ja; ik  wilde Bloomon!

Het verhaal achter Bloomon

Bloomon is opgericht door drie mannen; Patrick, Koen en Bart. De familie van Patrick is al een lange tijd actief in de bloemenindustrie. Hij vond alleen dat de mooiste bloemen werden geteeld, maar deze ‘verloren’ gingen in ouderwetse boeketten. Hij vond dat dat anders kon. Daar ontstond Bloomon. Doordat er snel bloemisten verdwenen en de boeketten bij supermarkten en tankstations te koop kwamen, miste hij de personal touch en de kracht van écht verse bloemen in inspirerende boeketten. Het ‘feel good’ gevoel van een echte bosje verse bloemen, het verhaal achter het boeket en hoe je ze nu het juiste verzorgt; dit kan anders dachten de mannen; De weg tussen de kweker en de voordeur moest zo kort mogelijk worden. Het plan werd opgezet door contacten te leggen met ervaren en kwalitatieve bloemkwekers, die op een zo snel mogelijke manier bezorgd moesten worden. Bloemkusntenaar Anton werd ingeschakeld om bossen bloemen te ontwerpen en er een eigen twist aan te geven. Zo komen elke twee weken eent vers en prachtig design pakketje bij je binnen, mét een verhaal achter de geselecteerde bloemen.  Instant happiness!

Verschillende maten en tijdstippen

Bloomon werkt met een ‘op maat’ principe; je kunt kiezen uit verschillende maten voor je boeket, en de frequentie van de leveringen. Ik heb zelf om de week gekozen, omdat ik het prettig vind om één boeket in huis te hebben, zodat ik mijn ogen op één boeket hoef te richten als de twins met een ballon of ander speelgoed door te woonkamer racen. Dit is dus zelf te bepalen, Ook kun je kiezen om een vaas erbij te kiezen of niet. That been said; als je ‘TWINVASE‘ als code invoert bij de Bloomon winkelwagen, kan je een verrassing bij je bestelling krijgen. Raad eens wat ;-)…

Na Nederland is Bloomon ook van start gegaan in België, Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Denemarken. Ook buiten Nederland kan men dus gebruik gaan maken van instant happiness door middel van.. een boeket!

Pastel

Elke twee weken ontvang je dus een boeket die ieder keer uniek is. De eerste set die ik kreeg was de pastelkleurige, die perfect uit kwam met Pasen. Ik heb formaat “M”, niet extreem groot, maar ook niet te klein; ik vind dit een perfect maatje. Maar met zoveel verschillende mensen, gelukkig ook verschillende formaten; voor ieder wat wils! De oranje versie is uiteraard voor Koningsdag, en zo heb je iedere week een up-to-date look in je huis, designwaardig en heerlijk ruikend. De twins en ik hebben genoten van het eerste boeket! De bloemen roken heerlijk en waren stuk voor stuk prachtig. In de uitleg staat precies geschreven hoe je mooi je bloemen kunt schikken, dus ook als je geen groene vingers hebt, krijg je door middel van de goede uitleg precies voor elkaar om een prachtig boeket te etaleren. Ik ben (bloom) om!

Een tip: Wil je maar één boeket? Een abonnement op Bloomon kun je na een maal gebruikt te hebben, stoppen of pauzeren, dus je kunt hem ook zeker eenmalig uitproberen. 

Ook een keer Bloomon proberen? Vul ‘TWINVASE’ in tijdens het uitchecken, en je krijgt en v.. cadeau 😉

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op