Weegallery + giveaway!

In een typisch monochroom kamertje kan altijd nóg meer monochroom. Hoewel er wel wat kleurtjes hier en daar verschijnen, blijft mijn blik chronisch hangen wanneer ik iets zwart wits voorbij zie komen. Dat heb ik ook bij Wee Gallery. Dit prachtige kinder designmerk doet mijn hart sneller kloppen. Een prachtige add tot de twins kinderkamer, maar ook juist door de ‘basicness’ van het zwart-wit, toepasbaar in eigenlijk iedere kinderkamer. Komt dat goed uit…

About Wee Gallery

Wee Gallery is opgericht door Dave en Surya. Toen hun zoon Siddu werd geboren, leerde ze enorm veel bij over het leven van hun kleine zoontje; van de diverse baby huiltjes tot luiers verschonen. Ook kwamen ze te weten dat kinderen gek zijn op zwart-wit en geometrische figuren, naast de gezichten van pappa en mamma, natuurlijk ;-).  Zo ontstond het idee achter Wee Gallery.

Ze wilden meer dan ‘gewone’ zwart wit patronen. Wee Gallery wil met hun designs kinderen blijven boeien. Door dierenprints te gebruiken, kon er naast visuele ontwikkeling ook gebruik gemaakt worden van de motorieke skills en de spraak door een verhaal te vertellen; het daagt het kind uit om te willen leren.  Deze prints zijn in de gehele collectie terug te vinden. Leuk detail; nu de kinderen van Dave en Surya tieners zijn, is het een waar familiebedrijf. Ze werken samen om zo nieuwe prints en figuren toe te voegen aan hun design. De kinderen verven zelfs mee met het creëren van nieuwe prints, hoe gaaf is dat! Dit familiegevoel probeert het gezin door middel van Wee Gallery door te geven tot in de kinderkamer.

Het assortiment

Wee Gallery heeft een groot assortiment, die de gehele kinderkamer bedraagt. De prachtige Art Cards zijn een bestseller. die inmiddels over de gehele wereld in diverse webshops en winkels verkocht wordt. Dit is voornamelijk door de goed doordachte wijze waarop de Art Cards zijn toegepast op leeftijd: iedere ontwikkeling van baby tot peuter/kleuter wordt aangegeven in unieke kaartjes, waarbij de ontwikkeling en het design centraal staan.  Maar er is (veel) meer. Wee Gallery heeft ook keramiek, speelgoed, decoratie, kussens en zelfs (plak) tatoeages, alles in de typische Wee Gallery lijn.

In de kinderkamer

Hoewel de kinderkamer op het noorden ligt (brr, koud!), is er wel een groot raam, waardoor het er vaak zonnig oogt. De Sunshine Playmat is een prachtige aanvulling op de kinderkamer, en is niet alleen een pracht om naar te kijken; de tweeling gebruikt hem als landplek voor hun glijbaan. Eerder gebruikte ik een andere speelmat, maar deze bleef nooit liggen, verschoof en was verre van dik, waardoor de kids toch nog wel eens zich bezeerden. De dikke speelmat van Wee Gallery is lekker dik, en daardoor een zachte landing.  Hij is reversible, dus mocht je een keer een kant zat zijn, dan kun je hem gewoon omdraaien. Er staan twee super fijne  prints op, dus je kinderen hoeven zich nooit te vervelen! Hij wordt in India gemaakt, waarbij gebruik gemaakt wordt van organic cotton. De dubbele laag maakt het extra zacht en perfect voor kids om ermee op een harde vloer te spelen. En -heel fijn- hij kan in de wasmachine! Hoera!

 

English Version:

Wheither you like monochrome or not, the products from Wee Gallery will fit your kidsroom for sure. The perfect mix from monochrome and gorgeous (animal) prints are so fashionable, but very well thought through as well. The Art Cards – one of the bestsellers from Wee Gallery- matches the development of your kids skills with the art and prints suited for their age. For example; a three month old can see different structures, while a two year old makes up a story about a animal figure. Perfect for every age in the kidsroom.

The creaters behind Wee Gallery -Dave and Surya- became parents of Siddu, and the brand established when the two saw how their son developed in during the first years of his life. They have learned a lot about the kids development and put that knowledge in their collections. Not only are they perfect to educate, the products from Wee Gallery are all very sustainable and organic. It’s made in India. Wee Gallery uses Forest Stewardship Council (FSC) card stock in their Art Cards and soy inks. Wee Gallery Wall Graphics are made with Polypropylene, instead of PVC, and all textile is from organics. 

We choose the Sunshine Playmate for in the twins kidsroom; a reversible and supersoft organic playmat, which the twins use for all kinds or playtime. It’s now being used for their slide, because the material is double layered, the twins can’t harm themselves and use it at a daily bases. 

Because I’m a hugh fan, I wanted to let you guys get a chance to become one as well. Check out the giveaway below to see how you make a chance of winning this beautiful Canvas Growth Chart Farm!

         

Giveaway!

En.. er is meer! Ik mag namelijk nog iemand blij maken met een van deze prachtige Wee Gallery producten; ik mag namelijk een Canvas Growth Chart weggeven! Deze te gekke groeikaart kan je je kindje mee opmeten. De twins waren er niet weg te slaan, om vooral alle boerderij dieren te benoemen. De Growth Chart Farm is de nieuwste telg van de Growth Chart familie, en ik vind hem -net als de twins- te gek! Je kunt hem dus zowel gebruiken als groeimeter, om te zien hoe hoog je kindjes zijn, maar het is ook een ware eyecatcher in iedere kinderkamer! Natuurlijk is ook dit product weer volledig verantwoord en duurzaam, gemaakt op organisch katoen, met een leren koord en een stijlvolle fringe onderin de chart.  En hij kan dus van jou zijn!

Wat moet je doen om kans te maken op deze geweldige  Canvas Growth Chart Farm? What do you have to do to make a chance?

  1. Like twINSTYLEblog op Facebook. // Follow twINSTYLEblog on Facebook.
  2. Laat een reactie achter onder deze blog zodat ik weet dat je mee doet. // Comment under this blogpost so I can see that you’re entering the giveaway.
  3. Bezoek twINSTYLEblog op Instagram voor meer kans! Visit my Instagram page to see how you can get another entry!

Deze winactie is in samenwerking met Wee Gallery en loopt van vrijdag 28 maart tot vrijdag 5 mei 20.00. Op zaterdag zes mei wordt de winnaar willekeurig getrokken. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

This Giveaway is in collaboration with Wee Gallery, and runs from Friday March 28th untill Friday May Fifth 8 PM (Amsterdam). On Saturday May 6th the winner be announced, drawn randomly. 

 

12
Leave a Reply

avatar
12 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
MarianFemke DekkerLinda PostMarian BLieke van Veen Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Delphine
Gast
Delphine

Superleuke giveaway! M’n twin boy&girl zouden hier helemaal weg van zijn :). We verhuizen volgend weekend, ideaal om de nieuwe kinderkamer mee op te fleuren ;).

Anel
Gast
Anel

Thanks for the chance! I’m following one fB, and I entered on IG!

Silvanna
Gast

Yes! 🙋🏻 I’m in!

Lieke van melis
Gast
Lieke van melis

Yes please!!! Dit zou super gaaf zijn voor Loa’s nieuwe peuterkamer 😍 Al tijden op zoek naar een gave groeimeter en deze is zowel leuk voor Loa en erg mooi voor mama 😏

Emily VC
Gast
Emily VC

Superleuk! Ik doe graag mee, wij zijn grote fan van Wee Gallery, zo’n leuk merk!

Tamara
Gast
Tamara

Ja, leuk voor op de kamer van mijn zoon!

Liesbeth
Gast
Liesbeth

Gaaf! Ik doe graag mee voor in de monochrome kamer van ons kleintje dat binnenkot geboren wordt! Heel mooie producten! En superleuke foto’s!

Lieke van Veen
Gast

Wat een super leuke winactie. Ik doe heel erg graag mee voor mijn kleine neefje.

Marian B
Gast
Marian B

Leuk zeg! De babykamer heeft nog wel een plekje over voor deze groeikaart. Leuk ook om de groeispurten bij te houden.

Linda Post
Gast
Linda Post

Heel erg leuk! Ik maak graag kans voor mijn dochtertje Fenna!

Femke Dekker
Gast
Femke Dekker

Gaaaaaf voor de kamer van Teun in ons nieuwe huis!

Marian
Gast
Marian

Ik doe mee, hartstikke leuk!