Wendy & Kids

Waar blijft dat prachtige, beloofde, zonnige weer nu? Deze week, de week dat wij helaas weer naar werk moeten in plaats nog een fijn weekje vrij, begint allesbehalve zonnig en warm. Jammer, want ik ben die truien en vesten nu wel zat. Eveneens voor de garderobe van de twins. Ik wil zon, bloemen en warmte! Het schijnt dat we nog een paar dagen moeten wachten, maar dat het dan echt gaat gebeuren; er komen warmere dagen aan. De twins en ik zijn voorbereid, vooral met deze mooie aanvulling via Wendy & Kids.

Het aanbod

Wendy & Kids heeft een stenen winkel in Raalte, maar heeft gelukkig ook een webshop. Hoera! Een selectie van prachtige bekendere en wat onbekendere merken zorgen bij mij er altijd voor een sprongetje van blijdschap. Naast bekende merken als Bobo Choses, Mini Rodini en Tiny Cottons, heeft het ook veel fijne merkjes van Nederlandse bodem, zoals Phil & Phae, Little Hedonist, Gray Label, Maed for Mini, Repose AMS, Mingo Cos I Said No en Go Soaky. Aanvullend met prachtige merken als Les Petits Vagabonds is het werkelijk waar een fantastische wannahave-site geworden om de voorjaarsgarderobe volledig up to date te krijgen.

De prachtige ontvangen items binnen kreeg deden mijn hart ook extra snel kloppen. Van de strohoed wist ik zeker; hier zou Jesse helemaal blij van worden. Oké, het bleek dat we het te gekke strohoedje moesten delen ( of course), want ook zuslief vond hem te gek. Lucky me; ik heb nog een eigen variant thuis liggen, dus die pakten we er maar bij om zo te zorgen dat ieder blij werd ;-). Gebeurt hier wel vaker, overigens.

In details

Het shirtje van Les Petits Vagabonds staat J. fantastisch. Ik werd zo blij van de kleur; het beige haalt de lichte tint van mijn kleine man perfect naar boven, en door de kleurencombi met blauw en roze oogt het shirtje speels en stoer. Het leuke van het shirt vind ik dat ik het -ondanks de kleuren- toch wel echt boyish vind. Het staat kleine C. ook prima, maar ik zou hem toch eerder bij m’n zoontje aantrekken. Waarom? Daar de snit, het feit dat hij makkelijk combineert met de rest van zijn kledingkast en omdat ik de kleurencombi goed vind passen bij J’s huidskleur. We hebben draagmaat 2-3 jaar voor J, die maat 92-98 heeft, en hij valt licht oversized, wat ik mooi vind staan bij hem. Nog een tip; dit shirtje is ook voor grotere  jongens te dragen, zelfs tot 8-9 jaar. Leuk om te twinnen als je twee mannetjes hebt, of een zoon en dochter natuurlijk, want ondanks dat ik hem nu passender vind voor mijn zoontje, kan dit shirt prima voor een meisje, en hoop ik hem de komende zomer nog eventueel te kunnen dragen bij C, mits ze een beetje kleur krijgt dan 😉

C. draagt het super hippe blouseje van Repose AMS met straciatella print. Dit vind ik echt dé zomermusthave voor iedere meisjesgarderobe. Blousejes met kraagjes zijn namelijk helemaal hot ’n happening (eighties vrouwen; wie had dat gedacht, terugkijkend naar de witte pietenblouse die je droeg in de jaren ’90). Gelukkig zijn deze varianten helemaal opgepimpt en vind ik ze echt geweldig staan bij m’n kleine dame. Ondanks dat ze draagmaat 92 heeft, past dit blouseje haar perfect, en zit hij zelfs nog wat aan de ruime kant; perfect voor komend seizoen dus! Zin om de garderobe van je kleintje(s) een flinke update te geven; check dan Wendy & Kids voor oneindig nieuwe looks!

Extra tip; check ook hun zomer/ winter stock sales: items van vorige collecties zijn voor een flinke afprijzing te koop; fijn om de garderobe mee aan te vullen met een fikse korting op de items. Ik schafte nog wat geweldige Mini Rodini items aan voor een fikse korting. Check het gauw!

.

C. draagt haar Repose AMS blouseje met een reversible rokje van Cotton Ivy. J. draagt zijn Les Petits Vagabonds shirtje met een broekje van My Sweet Potato. de sandalen zijn van Zara.

Heb jij je kids’ garderobe al zomerproof?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op