Knotsknetter

Ik houd ervan; lekker eigenwijs. Zowel in kleding als de naam ‘Knotsknetter’ straalt die eigenwijsheid uit. De tweeling heeft er sinds een paar maanden ook een handje van, zeker nu ze weten dat mamma niet achter hun aan kan rennen, maken ze veelvuldig gebruik van hun eigenwijsheid. En toch, hoe vervelend dan ook als je twee minibikes 20 meter verderop voorbij ziet roetsjen met jou schreeuwend op steeds grotere afstand (slik) of die extra paar glazen die nu bewust omgegooid worden, juist die grenadine (dubbel slik), dat eigenwijze peuterpuberale heeft ook zo zijn charmes. Heel speelse, avontuurlijke en een beetje gek doen. Knotsknetter snapt me daar compleet in!

Knotsknetter to the max

Knotsknetter is een Amsterdamse kinderzaak waar ik dolgraag een keer heen wil. Echt hoor, het wordt tijd dat in Zoetermeer en omstreken ook dit soort geweldige zaakjes gaan komen; het interieur is doldwaas, super speels en helemaal op kids gericht; een walhalla! Niet alleen omdat ze er te (knots-) gekke kleding verkopen; ook is het een zaakje om de haren van je kroost te laten knippen, en een shop waar je voor cadeaus en speelgoed terecht kan. Een perfecte combinatie als je het mij vraagt. Hier is namelijk naar de kapper gaan nooit een groot succes; tranen, snel weg met een lolly (dat onthouden ze dan weer wel hè) en hopen dat het weer even duurt voor we weer terug moeten (helaas). Hoe fijn is het als je dan niet alleen de haren kan doen, maar ook lekker kunt shoppen en de kids hun ogen uit kijken in deze te gekke ruimte? Echt, ik zie het je; Knotsknetter vermenigvuldig u, deze kant op graag!

Webshop

Gelukkig is daar ook nog de webshop. Knotsknetter verkoopt ook hun collectie via internet (hoera), de leuke merken die je niet geregeld voorbij ziet komen, zitten wél in deze shop; denk aan My Little Bandit, Ammehoela, Claesens, Gardner and the Gang, Havaianas, Ettel Bettel, (Knast by) Krutter, Little Man Happy, Mainio, My Sweet Potato, Snurk, Tapete en nog veel meer leuks! Ik ben zelf enorm fan van Krutter, en ook dit seizoen hangt er weer enorm veel in de kast van de twins. Zo ook dit geweldige zwanenjurkje van Krutter (tip; in de sale!), die ik combineerde met de geweldige Little Man Happy legging, ook weer zo’n tof merkje waar ik het bestaan nog niet van wist! Print op print is het helemaal nu, maar vind je het wat te heftig? Combineer dan een van de items met een egale legging, shirt of met een kleine print; bijvoorbeeld deze iglo + indi Lightning Top of het My Sweet Potato geel t-shirt; dan valt de legging extra op!

Ook de fantastische Zepp Banana onesie van Ammehoela Kids stond al een poos op de verlanglijst, konden we nu dan toevoegen aan de (veel te grote) garderobekasten van de twins. Maar wow, wat staat hij J. goed! Mijn lieve zoon heeft meer tint dat C. en ik samen, waardoor geel hem onwijs goed staat. Ik vind deze print ontzettend gaaf, lekker eigenwijs en.. nou ja knotsknetter! Perfect voor zonnige dagen als deze, meer dan een leuke sandaal (of watersandaaltjes, zoals deze van Zara) heb je eigenlijk niet nodig. Maar met koudere dagen is hij ook prima te combineren met een tof vest of spijkerjack; deze items ga je zeker nog vaker voorbij zien komen!

Wij zijn al groot Knotsknetter fan, en blijven duimen dat er nog eens een extra vestiging onze kant op komt 😉

      

Ga jij wel eens voor print op print bij je kids?

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
trackback

[…] bakstenen winkel die -lucky me- ook een fijne webshop heeft. Eerder schreef ik hier al over in deze blog, toen ik bezig was met het uitbreiden van de twins zomergarderobe (ik hoop heel hard dat ze volgend […]

trackback

[…] is de zomer (collectie) ook in volle gang, en  ik wil jullie deze toffe webshop, waar ik eerder al over blogde, niet onthouden. Het fijne aan deze toffe shop vind ik het assortiment, die net even […]