Suussies via Suusensuus

Hoera! Er is weer een nieuwe webshop gelanceerd. En niet zomaar één; helemaal waar ik achter sta; trendy en duurzaam! Suus en Suus heeft deze goede combi helemaal begrepen. De webshop heeft prachtige, unieke merken toegevoegd aan haar assortiment; perfecte decoratie voor in de kinderkamer. hip speelgoed en accessoires, maar ook voor unieke kraamcadeaus kun je er terecht

Ik stelde Jessica- de oprichter van Suusensuus- vragen om meer te weten te komen over Suusensuus.

De achtergrond

Ik ben altijd benieuwd naar de beweegreden van het ontstaan van een webshop. Hoe kom je erop om een webshop te willen gaan starten? Doe  je het naast je werk, of is dit je job? Ik durf er wel eens van te dromen, maar deze vrouwen durven de stap daadwerkelijk te nemen. Ik vroeg naar de achtergronden Suus & Suus

Hoe is Suus & Suus ontstaan?

“Tijdens mijn zwangerschappen kwam ik erachter dat iedereen altijd maar dezelfde merken kleding en accessoires geeft. Nooit dat unieke cadeau dat je over tien jaar nog bij blijft omdat hij zo in de smaak viel of zo handig was. Ik ben in de afgelopen drie jaar merken gaan zoeken die bij mij en bij mijn gezin passen. Ik ben werkzaam als diëtist; dit heeft helemaal niets met mode te maken. Juist de stap om naast een baan waarbij ik dagen op kantoor zit en weinig vrijheid ken, vind ik het heel erg leuk om al mijn creativiteit en dromen in deze shop waar te kunnen maken.

Tijdens het verlof van mijn zoontje Fos (inmiddels zeven maanden) heb ik de knoop doorgehakt en ben ik me gaan focussen op het opstarten van een shop; Suus & Suus is het resultaat!”

Het assortiment

Als ik ergens blij van word, dan is het een uitgebreid assortiment. Met merken als Cam Cam Copenhagen, Design Lettters, Funkk, Gro, Happy Soap of Sweden, Maed for Mini, Miniroom, Mio & Co, Mordern Burnlap, Soft Gallery, Suussies en nog veel meer leuke en unieke merken, heeft Suus & Suus al meteen de juiste slag geslagen; Merken die je niet overal kunt spotten, maar wel een perfecte combinatie van hippe, luxe en vooral duurzame design merken waar mijn hart sneller van gaat kloppen!

 Kun je iets vertellen over je assortiment? Waarom maak je deze keuze?
“Alle merken die ik heb gekozen staan voor duurzaamheid, van kwalitatief hoog, uniek want ze liggen niet in elke winkel om de hoek, en ook zoekende naar design. Zo is het niet alleen voor de kids een heel erg fijn kledingitem of accessoire, maar kan moeder er ook trots naast lopen. Verder zal je in de shop vooral rustige kleuren en tinten tegen komen. Want dat is wat bij mij past en waar ik voor sta, dus ik blijf zoveel mogelijk bij mezelf in alles.”

Persoonlijk, uniek & kwaliteit

Zoals jullie inmiddels weten, zoek ik bij webshops niet naar het standaard plaatje. De grote main ketens kennen we, maar juist dat bijzondere spreekt me aan. Ik vroeg Suus & Suus naar wat de webshop nu onderscheidt van anderen.

Wat maakt Suus & Suus nu zo uniek?

“Suus & Suus kan de Nederlandse markt een mooie combinatie bieden tussen de nieuwste trend op het gebied van fashion en lifestyle. Door gebruikt te maken van zoveel mogelijk natuurlijke materialen  (GOTS gecertificeerd) zorgen we dat we kwaliteit afleveren. Ik hoop dat mijn persoonlijkheid en mijn eigen smaak ervoor zorgen dat ik andere kan inspireren om buiten de al gebaande paden te shoppen. Met daarin ook de mogelijkheid om kraampakketten te kopen, zodat je niet uren door de stad loopt zonder te weten wat je moet geven of wat nu geschikt is.”

Nu en de toekomst

Gezien Suus & Suus net gestart is, komt er een hoop op je pad als eigenaar van een nieuwe webshop. Ik vroeg Suus & Suus hoe er wordt uitgekeken naar de start van de shop, maar ook wat de toekomstdromen zijn.

Hoe kijk je naar de start van Suus & Suus?  En wat zijn je dromen betreft de toekomst?

“Ik heb heel erg veel zin in het aankomende jaar, er staan al wat leuke markten gepland en er zijn besprekingen gaande over mogelijk heden over live shop dagen op locaties. Dus dat zijn leuke ontwikkelingen. Mijn droom is om van de shop een pop-up shop te maken, zodat ik in mijn regio iedereen kennis kan laten maken met deze gave merken. Want tot nu toe zijn velen alleen nog maar online te vinden in mijn woongebied. Dus juist daarom zou ik het heel erg leuk vinden om dat als einddoel te hebben.”

 

Dank je wel voor je leuke interview, Jessica, en heel veel succes met Suus & Suus!

Wij werden al enorm blij van deze prachtige items van Suussies, die je hier kunt verkrijgen in de webshop. De kroontjes kunnen ieder outfit net een beetje feestelijker maken, en de kroontjes waren hier een perfecte double match tijdens Koningsdag. Het tasje gaat dagelijks bij kleine C om, want dan is ze ‘groot net als mamma’. De bowtie strik van J past perfect bij z’n boyish karakter, vooral die foto met de tong spreekt boekdelen, vind je niet :-)!

Ook zo enthousiast geworden van het verhaal achter Suus & Suus? Shop nu in deze te gekke webshop met gratis verzenden door de code ‘Twins’  te gebruiken (geldig tot 1 augustus 2017).

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op