Nourishing Cream Petit & Jolie

Ik vind kindercrèmes een ramp. So. That’s been said. Waarom? Omdat er in zoveel van deze heerlijk geurende crèmes zoveel rommel zit! Als je mijn blog volgt, weet je dat ik het liefst pure producten heb, want hoe fijn de gele baby zalf ook ruikt, er zit ook een hoop in die kinderhuidjes uitdrogen, en laat mijn duo, vooral kleine C, een enorm gevoelig huidje hebben. Naast dat ik het fijn vind om een pure crème te gebruiken, stel ik nog meer ‘eisen’. Desondanks het puur moet zijn, vind ik een fijne geur (maar geen overdo aan parfum, want dat is ook slecht voor het huidje) belangrijk, en vooruit; ook de looks van een crème kunnen mij over de streep trekken. Petit & Jolie lukte het, maar de nieuwe Baby Nourishing Cream.

Het verhaal achter Petit & Jolie

Esther Keddeman is de kracht achter dit pure merk. Ze werkte voorheen in de voedingsmiddelenindustrie, maar door de komst van haar kids veranderde haar kijk op het leven (heel herkenbaar, overigens). Waar het vooral op neer kwam is dat ze het beste wilde voor haar kinderen. En dan op een pure, eerlijke basis. Door deze wens en de ervaringen in haar vorige banen realiseerde Esther zich dat men veel meer inzicht moeten krijgen én geven in de keten van een product. Het verbaast Esther regelmatig welke ingrediënten er in producten worden gebruikt, zowel in voeding, cosmetica als in speelgoed, waarvan het effect niet eens bekend is. Doordat ze het niet kon loslaten, en voor haar kinderen (en zichzelf) het beste wilde, besloot ze haar baan om te gooien en zich te richten op het ontwikkelen van een pure verzorgingslijn; Petit & Joli was geboren.

BDIH gecertificeerd; Parabeen-, silicoon-& vrij van synthetische stoffen

Alle producten van Petit&Jolie worden gemaakt met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. De verzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s, kinderen en (zwangere) vrouwen. En vooruit; ook mannen ;-).  Petit&Jolie is sinds drie jaar op de Nederlandse markt verkrijgbaar, en start nu met landen in Europa. Alle producten zijn BDIH gecertificeerd; dit betekent dat ht product vrij is van parabenen, siliconen en synthetische ingrediënten. Goed voor de kwetsbare babyhuid, goed voor de natuur.

Baby Nourishing Cream

De Baby Nourishing Cream is een vette crème die speciaal ontwikkeld is voor de zeer droge huid. Petit&Jolie Baby Nourishing Cream is een voedende en hydraterende crème speciaal voor de tere babyhuid. De crème biedt extra verzorging en bescherming van biologisch geteelde shea butter en amandelolie. De crème is zowel in het gezicht als op het lichaam te gebruiken, en natuurlijk niet alleen voor baby’s; voor kinderen, zwangere vrouwen maart net zo goed mamma’s die gek zijn op producten voor kids (lees: ik). En de tweeling ook; we mochten dit product testen en het is zó zacht. Ik heb het vaker gezegd, maar; je merkt aan ALLES dat dit een puur product is. Geen sterke, doordringende geur, een crème die fijn uitsmeert en in prachtig flesje zit; wij zijn om!

De prijs van de Nourishing Cream is € 8,95 en onder andere hier te koop.

Wist je dat? Als je kijkt naar verzorgingsproducten, blijkt dat 60% van wat wij als volwassen op ons huid smeren in onze bloedbaan terecht komt. De huid van een baby is 5x dunner dan die van een volwassene, dus kun je nagaan wat de babyhuid allemaal opneemt.

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SonjaJoyce Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Joyce
Gast

Deze creme is zo fijn! Ik gebruik ‘m veel voor mijn jongste zoon 🙂