Cool twins in Tao & Friends

Tao & Friends leerde ik kennen via planeet Instagram, en ik was direct verkocht (letterlijk; de eerste sweater met apenprint was binnen). Mocht er iemand nog zijn die geen Instagram heeft, dan raad ik je dat van harte af, indien je je portemonnee vol wilt houden. Mocht je sterk in je sneakers staan en alleen kunnen kijken naar al dat moois, inspiratie opdoen van nieuwe merken en het daar bij laten; dan zou ik het zeker nemen. Door Instagram veranderde mijn smaak als het gaat om interieur (van drie jaar geleden landelijk wit tot nu Scandinavisch witter dan wit), maar ook als het gaat om kleding. Vond ik het voorheen vooral heel easy om de twins te laten twinnen in zwart wit, nu kom ik er achter dat ook in kleur er nog zoveel mooie te combineren valt. Het is zeker niet makkelijk, maar wel zo gaaf om ook dan weer te proberen om goede mix & matches te  maken. How lucky to have Tao &  Friends, want deze shop maakt heerlijke unisex items die goed te matchen zijn.

Tao and who?

Dit merkje is namelijk too cool for school, en je kids lopen er hipper dan hip bij. De prints zijn helemaal van nu; de watermeloenen, de überhippe raccoons of een stoere apenprint; je vindt het er! Het zijn enorm veel prints, maar als je niet zo’n fan bent van drukke prints, kun je ook kiezen voor stoere joggers met een kleine afbeelding of één grote toffe afbeelding die gelijk de outfit een enorme eyecatcher geeft! Tao & Friends wil vooral dat de kleding cool, comfortabel en leuk is om te dragen. En niet te vergeten; ze mogen opvallen!

Naast dat de items allemaal erg fijn zijn om naar te kijken, is het merk ook bezig met duurzaamheid; van elk gekocht item van Tao and Friends gaat er een item naar het goede doel; voor kinderen in nood. Mimmi & Selina (de ontwerpers van dit fijne merk) willen niet alleen een betere wereld in kleding (elk kledingstuk is gemaakt van  100 % GOTS gecertificeerd organisch katoen), maar ook een betere wereld.

The twins in Tao & Friends.

Voor J & C ontving ik te gekke items van Tao & Friends. De hippe geprinte shirtjes zie ik geregeld op social media voorbij komen; deze zijn erg gewild. De kleding valt best ruim, ondanks dat de twins 2-3 jaar dragen (en bijna drie zijn) kunnen wij nog zeker een poos met deze maat vooruit. De joggers zijn nog ruimer en voor mijn kleine meid nog te ruim, maar voor de kleine man zitten ze al heel fijn. Ook voor hem nog groeiruimte, dus we kunnen nog zeker even door met deze items! Zowel de Flamingo Print als de raccoon print vind ik leuk om unisex te dragen, helaas denk het duo daar anders over; er is al besloten dat roze Flamingo voor meisjes is, en de neutrale voor jongens. Ach ja..

Daast deze te gekke items bevat te collectie een prachtig ‘satijnen’ bomberjack met print, gave onesies, mooie geprinte sweaters en shirt (check ook zeker de apenprint; love it!)

Ook erg fijn;  de shirts hebben een wijde hals, waardoor deze makkelijk over kinderhoofdjes gaat. Ik houd ervan als esthetisch en praktisch samen gaan. Hoera!

Tao And Friends is onder andere te koop bij Axclusif, Petozzi en Urbanminishop.

J draagt hier een jogger en shirt van Tao & Friends, gecombineerd met gele Converse. C draagt haar Flamingo print shirt van Tao & Friends met een broek/rokje van NUNUNU en Vans.

 

Are you already a Tao & Friends friend?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op