MarMar Copenhagen via Pure & Loved

Hoewel we richting de zomer gaan, blijft dit Nederland. Zaten we vorige week nog in bikini, deze week moeten we het met een graad of 8 minder doen. No Worries, want de kids hebben nog een kledingkast vol moois voor de wat frissere dagen. Kledij die je over het gehele jaar kan dragen. Ik zeg; investeer. Want op koude winterdagen en hete zomerdagen na; dit type kleding kun je bijna altijd dragen in Nederland. De twins waren klaar voor prachtige kledij van MarMar, een prachtig Scandinavisch merkje die minimalistisch, luxe maar ook vaak romantisch is. Ik vind het een fantastisch merkje, maar ook als je meer van urban houdt, kun je MarMar prima combineren.
Hoe? Ik zal het je laten zien. Tegelijkertijd mag romantisch best omarmd worden, en met MarMar kan je ook in romantische vibes helemaal los gaan. MarMar wordt onder andere verkocht bij Pure & Loved. Deze prachtige Nederlandse webshop is opgezet door Ashley. Ik deed een interview met deze leuke vrouw, en wil jullie graag laten kennismaken met haar en haar webshop Pure & Loved; als je fan bent van minimalistisch, puur en romantisch zit je hier helemaal op je plek.
Kan je me meer vertellen over je webshop?
“Pure&Loved is een online concept store met baby en kinderkleding van 0 tot 5 jaar. Daarbij verkopen wij accessoires voor onder andere baby en/of kinderkamers en symbolische sieraden voor moeder en kind. Wij hebben ons specifiek gericht op exclusieve merken die niet in elke winkel te verkrijgen zijn, veelal  fairtrade en organic.”
Hoe is Pure & Loved ontstaan?
“Het idee is ontstaan sinds ik moeder werd van onze dochter. Mijn zoektocht naar kleding voor haar is bepaalde unieke stijl. Maar die toch wel een bepaalde soort uitstraling heeft die bij haar en bij ons past. Minimalistisch, zacht, klassiek, comfortabel, duurzaam, zachte en rustige kleuren met een schattige uitstraling en met oog voor details. Zo kwam ik bij verschillende merkjes terecht, waar ik zo dol op was en dacht hier moet ik wat mee doen!
Ik dacht: Wat als ik nou diegene ben die deze eigen stijl kan overbrengen door te verkopen binnen Nederland. Ik mistte een bepaalde zachtheid in de Nederlandse kindermode. Veelal zijn met drukke printen en erg kleurrijk, ik wil graag ook een andere kant onder de aandacht brengen.
Ik begin een online webshop met merkjes waar ik 100% achtersta en helemaal mijn eigen smaak is. Zo gezegd zo gedaan. Per 1 december bestond Pure & Loved officieel en sinds 20 april zijn wij online gegaan!”
Hoe ben je aan de naam ‘Pure & Loved’ gekomen?
De naam Pure&Loved is ontwikkeld door de pure liefde die ik ontvang van mijn kinderen (mijn geliefden).
Hun liefde die ik mag ontvangen is de puurste liefde die ik ooit heb gevoeld. Mede doordat ik erg bezig was met zoveel mogelijk organic en fairtrade kleding (zo puur en verantwoord mogelijk) was de bedrijfsnaam snel bedacht!” Het geven en ontvangen van pure liefde van en aan mijn geliefden”.
Wat is voor jou belangrijk als het gaat om kinderkleding?
Voor mij werd de afkomst van kleding steeds belangrijker. Hoe het gemaakt werd, van wat voor soort materialen en vooral niet te vergeten de duurzaamheid.
Alle items in mijn webshop vertegenwoordigen mijn eigen stijl. De collecties zijn zo uitgezocht en op een manier samengesteld met de intentie dat dit ook door mijn kinderen gedragen wordt zou laten.
Heb je zelf favoriete items?
“Alle items in mijn shop zijn gebaseerd op mijn stijl, maar ik heb zeker wat favorieten! Van MarMar vind ik de newborn set items prachtig. Het jurkje Dawn Cotton Crepe Powder is superschattig en te matchen met het leuke vestje Tilia Fine Dusty Coral. Het comfy pakje in de kleur Pale Blue, bestaat uit een shirtje en een broekje. Super zacht en lekker luchtig en voelt heel fijn aan.  Al deze items zijn heel lieflijk met zachte kleuren. Ze zitten overigens ook nog heel lekker. Voor zowel iets ouder als voor de hele kleine baby’s. Ja, ik ben enorme MarMar fan, haha.”
Dank je wel voor je leuke interview Ashley! Wij zijn net zo’n MarMar fan, en ik laat jullie graag zien hoe je MarMar zowel romantisch als toch Urban kan stijlen.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op