nOeser ss17

Remember? Een maand of twee geleden; de kou, regen en leek de zomer nog mijlenver weg? Hoe anders nu; met temperaturen hoog boven mammazweet uit! Maar ook heerlijk, want onder de klaag en puf heb ik eindelijk de dikke vesten en truien van de twins op de onderste planken cq andere kledingkast (tja..) weggelegd, want het is nu echt tijd voor alleen maar luchtige kledij. Hoe fijn is dat!

Garderobe wisseling…

Ik schreef twee maanden terug over drop 2 van nOeser, maar eigenlijk deden de zomercollecties me nog niet zo veel; hoewel het er prachtig allemaal al uit zag, voelde het voor mij niet alsof het snel nodig was om aan te schaffen. Lang leve de afgelopen maand, want alles is anders; het is alweer een poos jas-uit tijd, en dus deren de zomercollecties me meer dan een beetje! Love!! De zomercollectie van nOeser is luchtig en heel erg beachproof, maar ook zonder zand heel draagbaar! Ik mocht twee nOeser items reviewen en ik ben weer helemaal content. Waarom? I’ll show you..

nOeser; comfort & fashionable

De kleding van nOeser kenmerkt zich door de kwaliteit. De items zijn stevig en toch heel erg zomerproof. Ik maak altijd de dikke stof-dunne stof afweging of een kledingitem wel of niet in de draagkasten hangen, in het geval van nOeser is dat gewoon dragen dus! Hoewel de pastel en lichte kleuren mij enorm trokken, koos ik toch voor een gave Pelle Balloon short voor kleine J, met een wave-print erop. Hij komt net over de knie, wat het broekje net even wat gekleder aan doet dan de kortere shorts die we veelal in zijn kast hebben liggen. Het broekje heeft een ‘balloon’ effect, waardoor het meer baggy draagt. Het broekje is in maat 98-104 en valt nog wat ruim bij J, maar die draagt ook meer 98 dan 104, dus ik zou hem als ‘true to size’ omschrijven. C draagt het Ted t-shirt frill ray in sand, ook in 98/104. Hij valt haar nog ruim maar ook deze zou ik als true to size omschrijven. Het shirt is fijn elastisch en heeft een stoere print, maar de mouwtjes maken het weer wat meer girly. Beide items zijn van GOTS gecertificeerd katoen, en als je mijn blog vaker leest dan weet je dat ik daar enorm veel waarde aan hecht; geloof mij, als je het eenmaal hebt geprobeerd, wil je niet meer anders. Laat de zon nog maar lang schijnen!

Tipje: check nu de site van nOeser, want er is 25% korting op de hele collectie!

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op