Spruit Kinderkleding via Tuunte

Spruit. Alleen die titel al; geweldig! Tuunte,  bekend van hun budget winkels, een zowel stenen als online concept, heeft een speciale kledinglijn voor de allerkleinsten; Spruit. Spruit is de jongste lijn van de Tuunte familie, en ik word helemaal blij van het zomerse karakter. Alles is nu te dragen, en door de combinaties die te maken zijn met (baseball-) vesten of jacks, zodat het ook te dragen is met dit heerlijk Hollandse weer.

Spruit

Spruit is gericht op de allerkleinsten. Dit wil zeggen; van baby tot kids van maat 110. Niet zo heel klein als je zou verwachten, dus ;-). Ik vind mijn kids niet meer ‘klein’, en het fijne van deze lijn is dus dan broers/ zussen goed kunnen twinnen, want de lijn mixt en matcht jongens en meiden items leuk met elkaar. De look is speels en kleurrijk, maar ook als je geen fan bent van color poppin’, dan lukt slagen nog steeds. Zo vond ik voor mijn kleine man een te gek baseball jacket, dat nu al door hemzelf tot favoriet vestje is gebombardeerd. Voor kleine C viel ik direct op een te gek spijkerjasje; eindelijk een die wat mij betreft de perfecte combi tussen girly en stoer toont.

Sporty Chic

De stijl die ik heb gekozen voor de twins is het best te refereren als ‘sporty chic’, met een zomers karakter. Hoewel; juist met frissere dagen ben ik fan om dit baseballvestje te dragen, want juist op zulke momenten kun je fijn dikkere stoffen mixen met bijvoorbeeld shorts, wat ik voor jongens een ontzettend gave combi vind, maar wel lastig draagbaar. Deze combinatie met een stoere bleached denim jeansshort, het geprinte shirtje en het baseballjasje in ‘used look’ vind ik het einde! Naast deze sporty chic look, kun je het jasje ook mooi afstylen bij een gave onesie of over de top met nog dubbele prints in broek/ legging en shirtje. Voor C stijlde ik het spijkerjasje af met een lekker zomers jurkje met palmbomenprint; perfect voor heerlijke zomerdagen, maar het fijne van jurkjes vind ik dat je ze oneindig kunt combineren met leuke vestjes.

Ik vind de items allemaal vrij smal vallen; vooral voor meisjes. C draagt veelal 92/98, maar in maat 98 past dit allemaal goed. De mouwtjes van het spijkerjasje laten wel zien dat het nog ietwat te groot is, maar qua breedte kan ze het al zeker hebben (En kun je nagaan, C is erg smal). Ik raad dan ook zeker bij twijfel tussen twee maten de grotere te nemen. Voor jongens vind ik het true to size vallen, hoewel (en dat is een algemene tip) de shorts kan je zelfs in een kleinere maat nemen. Zeker met het uitzicht op zindelijkheid vermoed ik dat we volgend jaar nog net zoveel plezier zullen hebben van deze te gekke used denim short!

Nog een tip; deze collectie is nu in de sale bij Tuunte met stapelkorting tot wel 50%, so be quick!

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op