iglo + indi aw ’17-18

Hoera! De eerste beelden van de iglo + indi aw ’17 heb ik voor jullie, en wow. What can I say? A-rocking-mazing! De collectie is rockend, letterlijk en figuurlijk. Rock, zowel lieflijk in retro bloemetjes prints als de stoere bliksemschichten en gave slogans. iglo + indi heeft zijn best gedaan, want ik wil zo goed als alles hebben. De hele feel van de collectie is alsof je in een tijdcapsule bent gestapt. Retro doet het op dit moment goed, en hoewel we afgelopen zomer vooral veel de sporty retro trend zagen, gaan we dit najaar door in rockende sferen! Het is verre van basic, maar iglo + indi heeft naast statement items ook prima basic collectie waar je het mee kan mix & matchen. Naast de nieuwe aw collectie heeft iglo + indi ook een basic lijn met favorieten uit eerdere collecties, zoals de limited Puffin edition. De jongens en meiden collectie combineert weer fijn, waardoor een mix & match met de twins zeker gaat komen.

Mijn favorieten? Ik ben ontzettend fan van foto 11; wat een geweldige retro look zou dit voor C zijn! Ook de kolibrie print en de felroze met zwarte dots staan op de wishlist. Voor boys ben  ik weg van de all-over tiger print, die we dit seizoen ook al voorbij hebben zien komen. Het gave vest in deze print zo’n geweldig statement item, en ik ben fan van de geprinte sweaters met testen als ‘Rock your imperfections’. Yes, do rock them! In iglo + indi, vanaf nu te koop bij onder andere De Gele Flamingo, Adorablekidzz en Little Different

Wat is jouw favoriet?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op