New season versus (final) sale

De keuze kopen in de (final) sale of alvast neuzen in de nieuwe is een lastige. Ik ken mensen die bewust alles in het voorseizoen kopen, zodat er geen kans is dat ze een item dat ze graag willen mislopen, of graag al alle items direct aan het begin van het seizoen te kunnen dragen. Hoewel ik dat graag zou willen, kan ik helaas alles in het begin van het seizoen kopen, en kan ik inmiddels aardig beschrijven waar je welke sale items kunt vinden voor welke prijs. Ik ben een typische koopjesjager, en zodra de 50% en 70% sale begint, begint mijn avontuur ook. Nu de twins nieuwe kledingkasten hebben, en de ruimte (nog) meer beperkt is, moet ik toch gaan leren keuzes te maken. Een goed begin is het halve werk, dus ik wil elk seizoen een wishlist maken van items die ik graag wil gaan kopen.

Ik heb een poos een writersblock gehad, een beetje klaar met fotograferen, waar zo veel tijd en druk in heeft gezeten. Maar ook druk met (in)werken en weinig inspiratie,  maar ik wil weer vol ervoor gaan! Meer blogs, niet meer reviews, maar ook inspiratieblogs, lookbooks, mix & matches en meer! Een stuk persoonlijker, een stuk vernieuwder, maar ook nog steeds typisch twINSTYLEblog. Hopelijk vinden jullie dat net zo leuk als dat ik weer zin om te bloggen. Hoe precies? You’ll see!

Dus… ik ga aan de start met een nieuwe blog over de AW collectie van iglo + indi, waarvan drop 1 al in de winkel ligt. Stay tuned!

 

Fotocredits : Armafotografie via Kidsdepartment. 

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Lori Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Lori
Gast

Leuk! Ik ben benieuwd 🙂 spirittttt