Bobo Choses a/w 17-18

Ik heb het al gezegd; je gaat meer van me horen. En meer van de nieuwe collecties, want hoewel het zonnetje volop schijnt, druppelen de herfst/winter collecties al binnen. Ja, best gek om winterjassen aan de hangers al te zien met 25 graden, even als de badpakjes die hartje winter de winkels in komen. Aan het eind van het seizoen verlang ik toch altijd stiekem weer naar nieuw. Het Spaanse bekende label Bobo Choses lukte het weer om een geweldige collectie neer te zetten, met de heerlijke naam: “Dear World”. Fijn om te zien hoe meer en meer merken zich richten op een duurzame wereld, en hoe we de natuur en ons milieu lief moeten hebben.

«Dear world, I hope you are having a very nice time. I have been a part of you and I appreciate you a lot. You contain so many beautiful and lovely things for us: the tall trees, the mountains with its sweet smelling flowers and the blue skies with all the birds on it. But the seas are what I like the most of you…» – Bobo Choses aw17

De collectie is ook in de prachtige natuur genomen, net zoals de heerlijke lookbook foto’s van TinyCottons (volgen nog!). Geïnspireerd door de zee en hoe we duurzaam kunnen blijven, maar dan wel in prachtige kledij 😉 In de prints is de inspiratie duidelijk terug te zien; zeilboten, golven, krabben in fijne knits en prachtige najaarstinten rood, donkerblauw, smaragdgroen, (oud) geel en de bekende oudroze kleur die Bobo vaker in collecties gebruikt. Love!

In de afgelopen jaren heb ik vooral zomerkleding van Bobo in de kast hangen, maar met deze prachtige wintercollectie vermoed ik dat er zeker van deze collectie naar ons huis geklikt gaat worden. Mijn duidelijke favoriet is de gestreepte jurk in oud roze/ blauw/ wit, hopen dat deze goed past C’s huidtint. Voor J heb ik al wat prachtige knits gezien met zeilboten erop, een heerlijke broek met golvenprint, en en en… Au daar gaat mijn geld!

Bobo Choses is onder andere te koop bij Kidsdepartment, Pomme de Jus en Store of Daydreams.

Wat is jouw favoriet?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op