Bandy Button aw 17-18

Bandy Button, een Frans label dat ik vorig seizoen voor het eerst leerde kennen en gelijk helemaal weg van was, heeft vandaag haar autumn/winter collectie gelanceerd; Animal Instinct. En dat is precies wat je kan verwachten bij deze te gekke najaarscollectie; dieren. Prints van dieren, kleuren van dieren en dat gecombineerd met veel monochroom en geel tinten. (Oker) geel is denk ik wel dé it-kleur dit najaar, en is in vrijwel iedere collectie terug te vinden.

Bandy Button heeft een lekker edgy randje om haar collecties heen, en dat maakt Bandy Button opvallender dan andere kinderkledingmerken.  De combinatie van fun, comfort en fashion, perfect als je het mij vraagt. Stoere knits met slogans, brede veritcale strepen en ‘color blocking’ met geel en groen. Als je houdt van stoer, sporty en net even wat anders zit je bij Bandy Button goed!

De brede zwart witte streep print is oneindig te combineren, en de combinatie met bright yellow maakt het fijn edgy. Ik heb vorig jaar de twins veel in zwart-wit met okergeel gestoken, en ik moet zeggen dat ik bright yellow een gave aanvulling vind! Mijn grote favoriet is voor C het salopette rokje en voor J de zwart-wit-gele knit die ‘Beast’ heet. Ik bedoel maar, edgy all the way. Love it!

Bandy Button is onder andere te koop bij Didipops,

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op