Tiny Cottons a/w 17-18

Hoera! Tiny Cottons doet het gewoon weer. Elk seizoen kijk je uit naar deze collectie, want ondanks dat ze keer op keer de typische “Tiny Cottons” look creëren, is het ze dit keer weer gelukt om een prachtige collectie neer te zetten met stuk voor stuk wannahaves. Deze collectie heet ‘Altiplano’, de hooglanden in Zuid Amerika.

Dit geweldige Spaanse merk gebruikt dit gebied als rode lijn door de collectie heen, met als groot favoriet een van mijn dieren op het moment; de alpaca, waar we al van Filemonkid een paar van in huis hebben.De stijl is typisch folklore, de Altiplano’s cultuur als inspiratie.  Daarnaast maakt het gebruik van de prachtige kleurencombinatie roestbruin en royal-blue, natuurlijk gecombineerd met hun vaste kleur beige. Wollen items, stoere tekstprints, pompoms en stoer denim maakt deze collectie weer een om van te smullen.

“This season we found our inspiration in the famous high plain, its diversity of landscape, animals and above all, the native folklore and myths. We gathered many curiosities about Altiplano’s culture and we got fascinated by the colorful handcrafts and local traditions, all these elements are present in our AW17 collection in form of prints, details, fabrics and shapes.” Tiny Cottons A/W 17-18

Mijn favorieten? Het blauwe alpaca vest, de ‘shoe worries’ trui en de stoere denim blouse en rock. Love it!

Tiny Cottons is vanaf vandaag te koop, onder andere bij KidsdepartmentDidipops en Adorablekidzz 

Wat is jouw favoriet?

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op