CarlijnQ A/W 17-18

Wie denkt dat monochroom een tijdelijke trend is. Think again! CarlijnQ bewijst dat monochroom keer op keer een succes is, en nooit out of fashion raakt.  Met de nieuwe fall/winter collectie ‘Midnight Madness’ -die vanaf vandaag in de winkels ligt- zullen een hoop monochroom fans weer smullen. Niet getreurd als je van een beetje kleur houdt; ook dan is deze collectie een perfecte add voor je kids’ najaarsgarderobe

Ik volg CarlijnQ al sinds de tweeling nog baby’s waren, en ze hun eerste monochrome CarlijnQ broekjes droegen met milk print erop. Sindsdien ben ik hooked aan deze keer of keer fijne prints waarvan er ieder seizoen wel weer wat in onze garderobes verdwijnt. Afgelopen zomer had ik de sprinkles top, het gave knitted jurkje en de ‘What’s for dinner’ tee, en het fijne van deze items vind ik dat ze prima te combineren zijn met de huidige nieuwe collectie.

In deze fall winter collectie gaat het er wild aan toe. En ja -hoera!- weer volop (dieren)prints! Wat mij betreft kan je nooit genoeg prints hebben in de kast van je kids, en kan je het stijlen zoals je zelf wilt; met basic of ga juist voor een dubbele print om dé look van nu te creëren. More is more! CarlijnQ heeft deze fall winter een prachtige kleur toegevoegd aan de collectie, namelijk burgundy. Deze paarstint is ook dit seizoen weer veel te zien, en combineert fijn met monochroom, maar ook met diepblauw, aardetinten, groen, oranje, rood, en en en… Van alles! Voor de girlygirls zoals mijn kleine diva is er ook een fijne roze-tint, die zowel in de knitwear als in de basics terugkomt. De stoere dierenprints zijn door het girly roze of oud roze goed af te stijlen voor girly’s, maar voor stoere chicks en boys kun je met grijs en andere monochrome items te gek mix and matchen. S

Ook leuk; ik zie flink wat bekende knappe Instagram gezichtjes voorbij komen, de kids zien er allemaal super stijlvol uit! De wolkenlegging en de leopard legging staan in ieder geval al hoog op de verlanglijst, evenals de wolkenrok, het prachtige roze vest en het super toffe panterjack.  En en en… mijn verlanglijst raakt overvol 😉

CarlijnQ ligt vanaf vandaag in de winkels en is onder andere te koop bij Lola’s Kids, Kidsdepartment en Adorablekidzz. Wat is jouw favoriet?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op