Back to sch-cool via Olliewood

Hoera, we mogen weer! Nou ja, ik ben inmiddels alweer een week aan de slag, en het voelt alsof er geen vakantie is geweest. Hoewel, dat is niet helemaal waar. Ondanks dat we niet weg zijn geweest (wat ik wel een beetje heb gemist!) hebben we heerlijke weken gehad, ondanks dat het weer niet altijd heerlijk was. Maar de scholen beginnen weer, en zo ook mijn werk (als docente).

New season, new clothing

Ik kijk niet alleen uit naar een nieuw schooljaar, maar ook een nieuw kledingseizoen. De twins zitten in een groeispurt, dus op maat kopen vind ik op dit moment retespannend. Ik heb dus maar gekozen om voor het najaar een maatje groter te nemen, omdat ik bang dat dat ze binnen notime weer uit hun maat gegroeid zijn. Ze groeien er zo in. Tijd om te shoppen dus!

Fall Winter fun bij Olliewood

Dit maal wil ik jullie de nieuwe collectie van Molo showen, die onder andere te koop is bij Olliewood.  Ook zocht ik voor kleine J een spijkerbroek, één die niet stijf is en niet prettig zit, maar een comfortabele, stoere jeans. J draagt over het algemeen veel leggings en joggers, omdat ik deze fijn vindt zitten voor hem (en leuk vindt staan, want hey, stoere boys kunnen prima in leggings!). Maar dit broekje van Dutch Dream Denim is werkelijk een droom, en hij zit als gegoten. Ik ben fan!

Bij Olliewood hebben ze een ruime collectie kinderkleding voor boys en girls, en.. hoera; eindelijk vallen de twins niet meer in die lastige maat 92, te groot voor de babykleding, te klein voor de grotere boys en girls kleding. Niet meer gelukkig, want de (kleinste) maten voor peuters kleuters passen nu (eindelijk). Bij Molo keek ik mijn ogen uit, wat een geweldige prints zitten er weer in deze collectie!

 “Stevige stof en een stoere abstracte print, die te dragen is op een mooie destroyed jeans”

In details

Voor C koos ik de geweldige jurk met ruches onderaan, gecombineerd met een prachtige paardenprint legging, die lekker smal valt, dus perfect voor mijn slankie. De maten die ik koos zijn 98 (legging) en 98-104 (jurk), en hoewel de jurk nog flink oversized zit, vind ik hem superstoer ogen bij haar paardenlegging, die haar prachtig zit. De kleurencombi van grijstinten en lila vind ik prachtig op een blanke huid, maar gezien het model van Molo kan het ook prima bij een getinte huid, volgens mij flatteert deze tint ieder kindje! J draagt een heerlijk dikke Molo sweater die perfect is voor het komende najaar. Stevige stof en een stoere abstracte print, die te dragen is op een mooie destroyed jeans, zoals deze Dutch Dream Denim, maar kan ook prima op een coole legging van Molo of Mingo (tipje; kijk ook eens in de sale van Molo; hier vind je nog onder andere te gekke leggings die prima matchen met bovenstaande items)

Ben jij al aan het najaarsshoppen?

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op