Changez; de kinderkamer

Sorry, wat is het leven weer druk als de vakantie officieel voorbij is. Drukke dagen op werk, de kinderen proberen weer in het gareel te krijgen na hun verjaardagen en proberen ook een eigen garderobe weer een beetje op orde krijgen. Ik zag dat mijn laatste blog alweer een poos geleden was. Tijd voor nieuws! Ik wil weer actiever bloggen, niet alleen over merken en winkels, maar ook over wat me bezig houdt, wat ik op de wensenlijst heb staan voor de twins. Aankopen. Tips. Nou ja, dan snap je een beetje waar ik heen wil. Wat allrounder dus!

Maar eerst.. de kinderkamer. Want ook die heeft (weer) een metamorfose gekregen.

De Kinderkamer

Naast dat de twins geweldige fietsen hebben gekregen voor hun verjaardag, waar ze dagelijks blij mee zijn (hoera, dat was de au in de portemonnee dus wel waard), hebben de kids ook (alweer) een metamorfose in de slaapkamer gekregen. Gaan we weer! Ik ben nu eenmaal een aanpasser, hoewel ik eigenlijk niet het van veranderingen gaat als het draait om levensgebeurtenissen, ontdekken hoe iets ‘beter’, mooier of gewoon anders kan, vind ik te gek. Ik heb gezien dat de redelijk grote kamer van de twins van zoveel gedaantes heeft kunnen wijzigen, dat ik niet eens wist dat het kon. Ook is het soms zoeken naar praktisch versus esthethisch, een van mijn grootste balans vraagstukken. Zo ook de bedjes.

Ja, de bedjes was wel een ding. In elkaar gezet door manlief laat in de zondagmiddag, een kribbige vrouw die het liefst gelijk aan de slag ging met decoreren, en twee kinderen die honger kregen. Geen geslaagde combi. Toch deed manlief waar hij goed in was, en ik dacht; hup.. eindelijk gebruiken van de prachtige Roomblush muur waar de veel te grote Ikea commode had gestaan. Plomp daar stonden de twee prachtige Petite Amelie peuterbedden, waar ik binnenkort meer over zal bloggen. Maar ja, praktisch bleek het niet, want vanaf dag twee (‘Ja, ze slapen direct goed erin, hoera’) hadden we twee peuters ’s nachts bij ons aan bed. J ligt aan de deur kant, C aan het raam. De route naar ‘het grote bed’ was dus de route langs broertje, en zo kregen we nacht na nacht een druk groot bed, zeg maar. Daar moest verandering in komen,  vond ik, en hoppa; na een paar weken weer een aanpassing. Een eigen jongensdeel en een -meisjesdeel, met ieder een eigen kledingkast. Ik vind het -voor nu, ik blijf realistisch- te gek geworden, met ieder een eigen stijl, maar het is nog steeds niet af. Ik wil nog een plek waar ik de boeken uit kan stallen, ik wil nog wat posters die nu liggen te verstoffen ophangen, en zo heb ik nog tientallen ideeën en diy-projecten wat het kamertje waarschijnlijk nooit af zullen maken 😉

Maar de eerste wijzigingen laat ik jullie alvast graag zien.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op