Mamma Bloggers Dag

Hoera; het is feest! Waarom? Het is Mamma Bloggers Dag! Eerlijk… ik voel me altijd een beetje een outsider onder de ‘mammabloggers’, omdat ik niet echt over het leven van mijn twins schrijf. Maar ik probeer wel het persoonlijke van hun stijlvolle leventje te verwerken in mijn blogs, en vind het daarom te gek om dit jaar voor het eerst mee te doen.

Mamma Blogger wie?

Vorig jaar startte deze enorm grote contest, waarbij men als een carrousel langs allemaal toffe mamma blogs gaat en je bij ál deze 65 (!) blogs een prijs kunt winnen. Zo leer je én leuke nieuwe blogs kennen, en kun je ook nog kans maken op een prijs. Dubbel leuk! Door een foutje lukte het vorig jaar niet om mee te doen, maar dit jaar is ook twINSTYLEblog in de ban van Mamma Bloggers Dag.

Mammablogger-inspo

Bij deze Blog Hop is het de bedoeling dat je langs de blogs gaat. Als het goed is ben je via Life By Xenia hier op de blog gekomen (of je startte op mijn blog, kan natuurlijk ook ;-)). Deze mammablogger schrijft te gekke blogs over inspirerende hotspots en heeft heerlijke recepten zoals dit vijgenbrood met hazelnoot en cacao, en ik ben door haar verliefd geworden op de winkel GAEV of Anne & Max (ik baal dat het aan de andere kant van het land is voor me).  Ook zij heeft een te gekke giveaway, net zoals Roelove Intheair; Deze megamultitasker creatieve mammablogger schrijft over van alles, heeft -net als ik- talloze hobby’s, en is gek op grafisch ontwerp (check). Check naar haar Mamma Bloggers Dag blog ook bijvoorbeeld haar Grafisch Ontwerpen blogje, of de vraag die iedere moeder zich volgens mij wel eens stelt; werk ik niet (te)veel of (te) weinig in het Twijfels over fulltime werken blogje. En de belangrijke rubriek Mini Mode niet overslaan natuurlijk, onder andere over de te gekke Mini Rodini x Adidas sneakers. Hopelijk een leuke (nieuwe) inspiratiebron voor je!

En.. wat kun je hier winnen dan?

Iets bedenken wat past bij diverse mommy’s, maar wel stijlvol, wat dan weer typisch twINSTYLEblog maakt? In samenwerking met Bertoy koos ik voor mijn giveaway voor de Mudpuppy DOMINOES Geometric Animal spel. Domino maar dan in stijl! Met te gekke afbeeldingen van wilde dieren, helemaal in mijn favoriete Scandinavische stijltje. En ben je even al die drukke prints zat (kan ik me dus niet voorstellen). Dit dominospel vonden de twins eerlijk gezegd al vóór hun derde te gek, maar er staat wel een leeftijd van 3+.

#Bloggerhop winactie

Wil jij deze te gekke Mudpuppy DOMINOES set winnen? Reageer dan onder dit blogje of reageer extra onder mijn Facebook blogpost om nog een extra kans te maken!

 

72
Leave a Reply

avatar
70 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
69 Comment authors
AnnemiekeKimberly De groofGeertruiEls WandersJeroen Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Marjo
Gast
Marjo

Wat een mooi spel, hier spelen ze graag spelletjes en de oude do ino is wel aan vervanging toe. Leuk ook dat op de achterkant van de plaatjes de cijfers zijn, is voor de oudere ook interessant

Lisette Kleiweg
Gast
Lisette Kleiweg

Wat een leuk spel, ik doe graag mee, kan de jongste hier tenminste ook eens zelfstandig meedoen !

Erika van Koert
Gast
Erika van Koert

Wow die ziet er mooi uit. Ik doe graag mee 🙂

Anna
Gast
Anna

Ik doe heel graag mee

Facebook: An Na

Wendy v V
Gast
Wendy v V

Leuk, ik doe mee, spelletjes maken regenachtige dagen als deze leuker en gezellig.

Janneke
Gast
Janneke

Ik doe ook graag mee! Mijn Ryan is gek op spelletjes en domino zit nog niet in de collectie! Duimen!!

Tine
Gast
Tine

Ik doe graag mee voor mijn 3jarige zoontje die ook nog eens zot is van dieren en tellen

Roosje Berg
Gast
Roosje Berg

Leuk! ik doe graag mee met deze winactie! Leuk spel lijkt me! Groetjes Roosje

Daniek
Gast
Daniek

Op een speelse manier het spelletje leren, perfect!

Lyn
Gast
Lyn

Leuk om het spelletje mee te nemen wanneer ik op mijn neefje mag passen.

Ingrid
Gast
Ingrid

Leuk, ik doe graag mee om dit spel te winnen.

Karen
Gast
Karen

Oh jeuj geweldig. Wij komen net van het dierenpark en dit zou mijn kleine dierenvriend superleuk vinden!

Barbara Gelens
Gast
Barbara Gelens

Jaaa keileuk zo’n bloghop en wat een gave prijzen! Dit dominospel vind ik echt fantastisch qua styling, zou ik graag winnen voor mijn jongens. Lekker op een herfstdag aan de grote tafel. En nog leerzaam ook, met zowel dieren als stippen. Duimen maar en….hop!

jodi - liefthuis
Gast

Heel erg tof dit spel. Ik wil die wel winnen voor onze oudste man.

Mary-Lou
Gast

Leuk merk! Mijn zoontje heeft hier een voelpuzzel van. Heel erg leuk. We doen dan ook graag mee voor de domino’s.

Mirjam
Gast
Mirjam

Altijd een leuk spel! Ik doe heel graag mee.

Tamara
Gast
Tamara

Superleuke actie! Ik ben dol op nieuwe bloggers ontdekken dus Dit is echt ideaal! 😍

Iris
Gast
Iris

Leuke blog en mooi spel zeg, ik doe graag mee

Henrieke
Gast
Henrieke

Dat ziet er mooi uit! Het duurt een paar jaar tot ons kleintje zelf kan spelen maar ik heb wel een neefje die hier hartstikke klaar voor is.

Cobi
Gast
Cobi

Wat een super mooi spel! Hier doe ik graag aan mee!

Celina
Gast
Celina

Leuke blog en winactie! Ik doe graag mee voor mijn zoontje

Celina
Gast
Celina

Leuke blog en winactie, ik doe graag mee voor mijn zoontje!

GerlindeIJ
Gast
GerlindeIJ

Wat een mooi spel. Ik doe graag mee

Amanda Gout
Gast

Ik doe graag mee, wat een superleuke prijs!

Joyce
Gast

Wat een mooi domino spel! Ik doe heel graag mee 🙂

Jamila
Gast
Jamila

Hallo wat een leuke blog heb je kon je nog niet maar nu wel
Ik doe graag mee voor mijn dochtertje van bijna 3 jaar ze is gek op spelletjes nou voor haar doen dan domino zou ze wel goed kunnen dis het zou welkom zijn

Linda Raaijmakers
Gast
Linda Raaijmakers

Ik zou dit graag winnen voor onze tweeling Lucas en Eva 😀

Gera
Gast
Gera

We doen zeker graag mee!

michael noo
Gast
michael noo

Heel erg leuk! Waag heel graag een kansje

G.T.
Gast
G.T.

Schattige domino zeg, en handig die 2 zijden. Die zou ik wel willen winnen!

Kelly Aarts
Gast
Kelly Aarts

Deze ziet er leuk uit! Doe daarom graag mee hoor!

sam
Gast
sam

leuk voor de jongste. ga effe je blogs lezen lijkt me leuk.ik doe mee

Annabel
Gast
Annabel

Kleurrijk, uitdagend en leerzaam! Ik doe graag mee voor mijn drie jarige dochter ✨💕

Anita H.
Gast
Anita H.

Inderdaad “in stijl”. Ziet er wel erg leuk uit met deze plaatjes. Ik ding graag mee.

Lieke van Veen
Gast

Wat leuk om kennis te maken met je blog. Ik volg je vanaf vandaag op facebook (lieke van veen)
Ik doe graag mee om deze kleurrijke domino te winnen.

roelina
Gast

Wauw, wat een gaaf spel! Love it! Doe heel graag mee met deze leuk actie.

Marian
Gast
Marian

O dat wil ik graag winnen voor mijn buurjongetje, het ziet er zó mooi uit!

Marieke Flikweert
Gast
Marieke Flikweert

Ik doe heel graag mee voor mijn kinderen

Marian B
Gast
Marian B

Leuk dat je meedoet aan de bloghop, zo heb ik je net ontdekt! Hopelijk heb je gisteren een fijne bloggersdag gehad. Mijn zoontje zal dit nog steeds heel leuk vinden en als hij zich er te groot voor voelt dan kan zijn zusje er speelplezier aan beleven. Het ziet er mooi uit, ik loot graag mee.

Linda Post
Gast
Linda Post

Wat leuk!! Ik doe mee 🙂

Tamara
Gast
Tamara

Dit is echt leuk voor mijn zoon! Ik doe graag mee.

Marijke
Gast
Marijke

Ik vind het bloghoppen zo leuk! Op deze manier kom ik weer super leuke blogs tegen!👍Ik ben woensdag 6/9 bevallen van ons zoontje Arvin💙 ik doe mee voor ons dochtertje Ylva zo heeft zij ook een leuk cadeautje tussen de kraam cadeaus. 😍🤞🤗!dussss duimen

Farah
Gast

Ik hop even langs en wil iedereen veel succes wensen bij het winnen!

Lissy
Gast
Lissy

Zeer leuk spelletje! Doen we graag voor mee

Bodil
Gast
Bodil

Prachtig spel met leuke afbeeldingen, en inderdaad heerlijk Scandinavisch!
Zo word het éxtra leuk om even langs te hoppen 😀 Ik maak uiteraard graag kans. Veel plezier met de Bloghop!

Saskia
Gast

Leuk! Ik maak graag kans op dit leuke spel

Sabine Flothuis
Gast
Sabine Flothuis

Wat leuk!! Ik doe mee en maak graag een kansje voor mijn twee kids 🙂

Simone Aimee
Gast
Simone Aimee

Hi ook ik doe graag mee

Lynn Mahieu
Gast
Lynn Mahieu

Mooie domino! Ik doe graag mee! Ik keek al even rond op je blog en vind dat die er heel fijn uit ziet! Ik ga hier sowieso nog wel een keertje passeren! 😉

Ellen
Gast
Ellen

Wat een ontzettend mooi spelletje. Ik doe graag mee